Aanmelden 18 holes wedstrijd

Geen nonsens maar een professionele golfwedstrijd met relaties en collega’s. Het wordt tijd dat je de wisselbeker eens mee naar huis neemt! De Scherpenbergh is voor trouwe deelnemers geen onbekend terrein. Omdat het al een tijd geleden is hebben we besloten deze mooi verzorgde en uitdagende baan opnieuw te bezoeken.

Hoe ziet de dag eruit? Om 11:00 uur gaan de deuren open voor de ontvangst. Kleed je rustig even om, check de wedstrijdkaart, neem een kopje koffie of thee en een lekkernij of ga direct inslaan. Om uiterlijk 11:55 uur wordt je terugverwacht in het clubhuis voor het welkomstwoord van de golfcommissie. Om 12:00 uur start de wedstrijd.

Dit jaar hoef je geen lunchpakketje mee te nemen, bij hole 6 en 10 staan koks klaar om een lekkere lunch te verzorgen. Ook wordt tijdens de middag (op luid verzoek) een haring met korenwijn naar jullie toegebracht. Rond een uur of vier/ half vijf verwachten we dat iedereen zijn wedstrijd heeft gespeeld. De wedstrijdkaarten kunnen worden ingeleverd bij de organisatie van de Scherpenbergh voor de prijsuitslag. Fris je op en kom netjes gekleed terug voor een drankje en een hapje.

Tussen zes en half zeven volgt de prijsuitslag. Alle deelnemers worden verzocht een prijs mee te nemen voor op de prijzentafel.  De winnaars mogen als eerst hun geluk komen uitzoeken maar niemand gaat met lege handen naar huis. Na de prijsuitreiking volgt een lekkere barbecue in buffetvorm en krijgen we een ijsje van de gesponsorde ijsmeisjes. Om negen uur sluiten we de dag af en gaan we met een tevreden gevoel terug naar huis.

Kosten €130,- per persoon exclusief btw.

Na aanmelding kun je uitsluitend schriftelijk afmelden. Vanaf 28 augustus 2019 geeft afmelding geen recht op creditering van de kosten, wel kan er een vervangende deelnemer worden aangemeld.

 

Het FHI Tournament 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door: