Aanmelden Berkenbaanwedstrijd

Ben je al wel bekend met  het spel maar nog niet goed genoeg voor op de wedstrijdbaan? Doe mee met de Berkenbaanwedstrijd! Ook in deze wedstrijd worden er 18 holes gespeeld, maar ligt de lat wat lager. Er zal een pro aanwezig zijn om tips te geven en de wedstijd in goede banen te leiden.

Hoe ziet de dag eruit voor de Berkenbaanspelers? Om 11:45 uur wordt je verwacht in het clubhuis. Je hoeft je nog niet gelijk om te kleden, hier is later ook nog tijd voor. De golfcommissie doet een welkomstwoordje en daarna wij aan tafel gaan voor een uitgebreide lunch terwijl we genieten van het prachtige uitzicht op de greens. Om 13:00 uur staan de pro’s klaar, na een korte opfriscursus start je direct met de wedstrijd.

Halverwege de wedstrijd krijg je traditiegetrouw haring en korenwijn aangeboden. Rond half 5 verwachten we iedereen terug en kan er in de kleedkamers gedoucht en omgekleed worden voor de borrel. De pro’s geven ondertussen de winnaars van jullie poule door aan de golfcommissie. Tussen zes en half zeven volgt de prijsuitreiking. Als je gelukt hebt mag je als een van de eersten een prijs uitzoeken van de prijzentafel. Alle deelnemers worden verzocht een prijs mee te nemen voor op de prijzentafel, zo gaat er niemand met lege handen naar huis. Na de prijsuitreiking volgt een lekkere barbecue in buffetvorm en krijgen we een ijsje van de gesponsorde ijsmeisjes. Om 21:00 uur sluiten we de dag af.

Kosten €130,- per persoon exclusief btw.

Na aanmelding kun je uitsluitend schriftelijk afmelden. Vanaf 28 augustus 2019 geeft afmelding geen recht op creditering van de kosten, wel kan er een vervangende deelnemer worden aangemeld.

 

Het FHI Tournament 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door: