Aanmelden mountainbiken

Is golfen niet jouw ding? Ga dan mee met de mountainbikeclinic. De locatie is perfect voor een mooie fietstocht onder leiding van een ervaren instructeur. Je gaat door de Veluwe en hebt halverwege het parcours even de tijd voor een adempauze, drinken en wat lekkers. De instructeurs houden rekening met het niveau van de groep, dus wees niet bang dat je alleen wordt achtergelaten in het bos.

Hoe ziet de dag eruit? Zorg ervoor dat je sportkleding en -schoenen draagt/mee hebt. De kans dat je vies wordt is bij deze activiteit aanzienlijk, dus neem voor ’s avonds een andere outfit mee. Om 11:45 uur is de ontvangst met een welkomstwoordje van de golfcommissie. Om 12:00 uur gaan we aan tafel voor een lekkere lunch met uitzicht op de groene golfbanen. De instructeurs verdelen vanaf 13:00 uur de fietsen en helmen om een kwartier later met jullie weg te fietsen. Je gaat een uur fietsen door de prachtige natuur. Geheel toevallig loopt de route langs een gezellig café om een half uur bij te komen van de eerste spanningen onder het genot van een drankje en wat lekkers. Daarna gaat de tocht weer een uur verder. Wij verwachten dat jullie dan uitgeput terugkomen rond kwart voor vier. Fris je lekker op in de kleedruimtes en neem een borrel.

Tussen zes en half zeven volgt de prijsuitslag. Waarop de winnaars van de mountainbikers worden bepaald houden we nog even geheim, maar uiteindelijk mag iedereen een prijs uitzoeken van de prijzentafel. Aan alle deelnemers wordt verzocht een prijs mee te nemen, zodat er niemand met lege handen naar huis gaat. Na de prijsuitreiking volgt een lekkere barbecue in buffetvorm en krijgen we een ijsje van de gesponsorde ijsmeisjes. Om 21:00 uur sluiten we de dag af.

Kosten €100,- per persoon exclusief btw.

Na aanmelding kun je uitsluitend schriftelijk afmelden. Vanaf 28 augustus 2019 geeft afmelding geen recht op creditering van de kosten, wel kan er een vervangende deelnemer worden aangemeld.

 

Het FHI Tournament 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door: