Minisymposium Gebouw Automatisering: ‘Cyber security in gebouwen’


De essentie van cyber security in gebouwen
Waar moet je echt rekening mee houden om systemen niet alleen cyber veilig te krijgen, maar ook in het dagelijks gebruik mee te gaan met relevante updates? Hoe werkt het in de bouwkolom om de digitalisering zowel effectief (het moet wel nut hebben) als cyber secure te krijgen? Hoe kun je dat zekeren? En: hoe zorg je voor awareness/bewustzijn in je organisatie?

Actief verkennen

Wij willen deze vragen graag met elkaar beantwoorden en hierover met elkaar in gesprek gaan. Bij dit minisymposium neemt FHI je mee om antwoorden te vinden op deze vragen door de presentaties van Rik Boelee van Tucana en Johan de Wit van Siemens en nog een 3e spreker. Rik gaat in op het belang van testen van de systemen op DDoS-aanvalbestendigheid, Johan zal in gaan op de beveiliging van OT systemen en de derde spreker zal het hebben over ons gedrag in relatie met cybersecurity. Daarna gaan we met elkaar in dialoog over wat het voor ons en onze branche betekent. Deze sessie is geen ‘zit-en-luister’ bijeenkomst; we verwachten een levendige discussie met daarin jouw bijdrage.

Aanmelden
Dit minisymposium is een initiatief van de FHI branche Gebouw Automatisering en u kunt zich hiervoor kosteloos aanmelden via dit aanmeldformulier.

Interessant
Graag verwijs ik u naar het artikel:  Consultatie gestart voor nieuwe European Cyber Resilience Act

 

Er is een gelimiteerd aantal plekken beschikbaar. FHI maakt een selectie uit alle inschrijvingen om een breed vertegenwoordigde groep aanwezigen te creëren. Jouw inschrijving betekent hierdoor niet meteen dat je ook direct op de deelnemerslijst staat voor dit minisymposium. Uiterlijk twee weken van tevoren ontvang je hierover bericht.