Evaluatie WoTS/IP 2018 en preview WoTS/IP 2020


Op donderdagmiddag 18 april vindt de evaluatie van de World of Technology & Science 2018 plaats. De bijeenkomst wordt gecombineerd met een preview op de World of Technology & Science 2020.

Tijdens deze bijeenkomst kijken we gezamenlijk terug op de verbeterpunten van 2018. We behandelen een aantal sheets uit de enquêtes en uiteraard kunt u tijdens de evaluatie uw verbeterpunten aankaarten. Na het plenaire gedeelte volgt u een van de parallelle sessies waarin de aanpak van de werelden centraal staat. In deze sessies worden de beursthema’s waaraan projecten en seminars gekoppeld worden toegelicht. U kunt actief participeren in de opzet van de beurs, de boodschap en bijbehorende projecten per wereld.

Dit biedt u een concreet moment om mee te praten en dus ook richting te geven aan de invulling van een van de werelden van World of Technology & Science.

U bent van harte uitgenodigd om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn. U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst door een e-mail te sturen aan: info@wots.nl. Geef bij uw aanmelding aan bij welke preview u betrokken wilt worden (World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics of Industrial Processing).