FHI Tournament 2020


De leden- er relatiedag in de buitenlucht

Op donderdag 10 september organiseert FHI voor de 32e keer een sportieve zakelijke relatiedag.

Het golftournament is inmiddels een befaamd onderdeel van dit evenement. Mede door de sfeer, collegialiteit en kwaliteit van de catering is dit evenement in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een fenomeen met veel vaste golfers. De aanwas van nieuwe spelers blijft hier toenemen; voor de ongeoefende golfers zijn er genoeg mogelijkheden om op hun eigen niveau mee te doen.

Door de combinatie van drie uiteenlopende activiteiten vanuit één locatie blijft het deelnemersveld zich ieder jaar uitbreiden en is het evenement een uitstekende gelegenheid om bestaande relaties te versterken en nieuwe connecties te ontmoeten.

Alle leden van FHI en relaties zijn op 10 september welkom op de Golfclub Zeegersloot in Alphen aan den Rijn. Breng gerust collega’s mee of nodig relaties uit. Deelnemers aan de golfwedstrijd kunnen zich ook gezamenlijk aanmelden voor één flight.

Golf voor professionals en beginners

De wedstrijd wordt weer als vanouds gespeeld  volgens het Stableford systeem met 3/4 handicapsverrekening. Dat betekent dat iedereen kans maakt op de fel begeerde wisselbeker met grote oren!

Voor de ongeoefende golfers zijn er genoeg mogelijkheden om op eigen niveau mee te doen.

Voor de absolute beginners is er een clinicprogramma onder leiding van een professional. Zij worden hierin begeleid op alle facetten van de golfsport zoals regels, techniek, etiquette en tactiek.

Personen die eerder clinic hebben gevolgd maar geen golfvaardigheidsbewijs hebben, kunnen meedoen aan wedstrijdgolf of na een korte instructie hun eigen wedstrijd spelen onder leiding van een pro.

 

Gezamenlijke fietstocht door ’t Groene Hart

Redelijk nieuw, maar met een toenemend aantal enthousiaste deelnemers is de organisatie van een gezamenlijke fietstocht. Deelnemers vertrekken hierbij na de lunch vanuit de golfbaan voor een mooie en uitdagende tocht. Aan het einde van de dag sluiten zij zich weer aan voor de borrel en het diner. Wederom gaan we op zoek naar een aantal vrijwilligers die de sportievelingen op de fiets willen uitdagen. Sluit je aan en beleef een heerlijke dag in het westen van Nederland.

 

Erop uit met de kano

De locatie leent zich er uitstekend voor: een lange kanotocht over de Zeegerplas en een stuk van het groene hart. In het groene hart zijn er tal van weidevogels en wellicht zien we zelfs nog wat bijzondere vogels van park Avifauna. Laat waardevolle spullen achter bij de golfclub, stel je in op wat nattigheid, zure schouders en ruwe handen, en geniet van deze extra activiteit hopelijk in de zon!

 

Kosten deelname

Hoe meer zielen hoe meer korting! Het is mogelijk om je met meerdere personen aan te melden. De kosten voor deze verzorgde dag hebben we voor het gemak uiteen gezet in de volgende tabel:

Golfwedstrijd of -clinic Fietsen* Kanoën
Prijs voor één persoon €140,- €80,- €90,-
Prijs p.p. voor twee personen €135,- €77.50 €87.50
Prijs p.p. voor drie personen €130,- €75,- €85,-
Prijs p.p. voor vier tot acht personen €125,- €70,- €80,-

De bedragen zijn exclusief BTW, inclusief lunch, baan-, sloot- en fietspadcatering, borrel en diner.

*Fietsers brengen hun eigen fiets (en helm) mee. Dit fietst tocht het prettigst! Bent u niet in het bezit of in de gelegenheid uw materiaal mee te brengen, laat het ons weten, dan zorgen wij dat het materiaal voor u klaarstaat op locatie (de kosten voor materiaalhuur worden aan u doorberekend).

Het FHI Tournament wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren en supporters:

Sponsoren:

Official supporters:

Dankzij onze sponsoren kunnen wij de kosten voor deelname laag houden en een goed verzorgde dag aanbieden. Wij rekenen dit jaar op ruim 100 deelnemers. Mocht u zelf geïnteresseerd zijn in het sponsoren en daarmee positief in de belangstelling van leden en relaties komen te staan, neem dan contact op met Linda Huber via linda.huber@fhi.nl of telefonisch op (033) 465 75 07.