Industriële Veiligheid online kennsidagen


We kennen allemaal de grote rode noodknop. Veiligheid is essentieel, ook in de industrie. De branche Industriële Automatisering organiseert in april rondom dit thema twee kennisdagen die u eenvoudigweg niet kunt missen.

Tijdens de Industriële Veiligheid online kennisdagen staat het onderwerp fysieke veiligheid voorop, zowel in de maak- als procesindustrie. Sprekers behandelen thema’s als risicomanagement, functionele veiligheid en aansprakelijkheid.

Vanuit de FHI-branche Industriële Automatisering richten deze kennisdagen zich op een brede doelgroep: van engineer tot directeur en van projectleider tot preventiemanager. En dat is niet zonder reden. Want in de procesindustrie staat explosieveiligheid voorop, terwijl in de maakindustrie de machineveiligheid centraal staat.

Tijdens de kennisdagen worden door de deelnemende bedrijven een breed aantal onderwerpen behandeld over actuele ontwikkelingen in de markt, de laatste stand van de technologie en concrete praktijkvoorbeelden.

Vanwege de coronamaatregelen vinden de kennisdagen Industriële Veiligheid online plaats op 21 en 22 april. ZOwel kennispartners als bezoekers kunnen via het Webinarjam-platform vanuit de eigen locatie deelnemen.

Klik hier voor het Deelnameformulier voor kennispartners

Klik hier voor het Registratieformulier bezoekers