Workshop Beurstraining


Beurstraining
Hoe haal ik het maximale uit mijn beursdeelname?
Van 29 september t/m 2 oktober 2020 is de World of Technology & Science beurs in de Jaarbeurs. Duizenden bezoekers uit de industrie, zorg en wetenschap komen naar Utrecht om kennis te maken met nieuwe producten, diensten en technologieën.

Presenteert jouw organisatie zich met een stand op de WoTS beurs? Dan bent je dus bereid een aanzienlijke investering te doen en wil je dat deze investering maximaal rendement geeft. Je wilt meer dan alleen een mooie stand met medewerkers die bezoekers aanspreken en goed op weg helpen. Je wilt zeker weten dat je jouw doelstellingen realiseert op het gebied van imago, bezoekers, leads, conversie en vervolgafspraken.

In deze workshop beurstraining wordt je bewust gemaakt van de voorwaarden die nodig zijn om het maximale uit de beursdeelname te halen en kun je de eerste stappen gaan zetten om dit te realiseren. De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Werken vanuit heldere doelstellingen;
 • Sneller en persoonlijker in contact komen met bezoekers;
 • Bezoekers klantgericht informeren en kwalificeren;
 • Relevante bezoekers omzetten naar vervolgafspraken;
 • Tonen van de gewenste uitstraling en het bijbehorende gedrag;
 • Samenwerking en feedback geven tijdens de beurs.

De workshop kent een goede mix van theorie en praktijk, zodat je direct na het volgen van de workshop met de verschillende onderwerpen in uw eigen dagelijkse praktijk aan de slag kunt gaan. De workshop is interactief. De groepsgrootte is maximaal 24 deelnemers.

Doelgroep
Iedereen die (mede) verantwoordelijk is voor het succes van beursdeelname.

Datum, plaats en locatie:
Deze workshop wordt 2 keer gegeven:
Donderdag 4 juni 2020 | 12:00 uur – 16:30 uur

Donderdag 25 juni, 2020 | 12:00 uur – 16:30 uur

bij FHI, Leusderend 12, 3830 AK Leusden

Aanmelden en kosten
Aanmelden kan via de aanmeldknop bovenaan deze pagina. De kosten bedragen €160,- exclusief btw per persoon voor leden van FHI, FEDA, Machevo & Bulk vereniging, MinacNed of exposanten WOTS 2020. Voor niet-leden €320,- exclusief btw per persoon.

Programma
12.00 uur             Ontvangst met lunch
12.30 uur             Doelstellingen, randvoorwaarden en voorbereiding
14.00 uur             Pauze
14.15  uur             Van bezoeker naar gekwalificeerde lead
15.45 uur             Pauze
16.00 uur             Samenwerking, feedback en onderlinge afspraken
16.30 uur             Afsluitende borrel

Onderwerpen
De workshop bestaat uit de volgende onderwerpen: 

 1. Doelstellingen, randvoorwaarden en voorbereiding
 2. Proactieve interactie met bezoekers
 3. Het CODA beursmodel
 4. De eigen propositie
 5. Leadverwerking en –opvolging
 6. Samenwerking en onderlinge afspraken

Elk workshoponderdeel wordt afgesloten met praktische tips en handvatten, waarmee je direct aan de slag kunt. De setting is er op ingericht dat de deelnemers vragen kunnen stellen en onderlinge ervaringen kunnen uitwisselen. In de workshop is er ook ruimte voor de persoonlijke case.

Spreker
Fré Boels van ISA Training & Coaching

T: (033) 433 24 00 | W: www.isatraining.nl | E: info@isatraining.nl

De workshop wordt geleid door Fré Boels van ISA Training & Coaching B.V. Een gespecialiseerd trainingsbureau op het gebied van service, klantgerichtheid, sales en management. Net als FHI gevestigd op Landgoed Leusderend.

Fré is een eigenzinnige, nieuwsgierige trainer met een achtergrond in de sport. Met 10 jaar trainers ervaring op het gebied van sales, communicatie en persoonlijke effectiviteit is hij kortgeleden toegevoegd aan het ISA-team. Fré gelooft dat elk mens vanuit zijn of haar eigen uniekheid verantwoordelijk is voor zijn of haar eigen ontwikkeling en groei. “Als je echt iets wilt, moet je het zelf gaan halen en als je iets graag genoeg wilt dan lukt het je!” Als mens en als trainer brengt hij positieve energie, een frisse blik en een gezonde dosis humor.