Bedrijfsondersteunende diensten

FHI heeft samenwerkingen met partners voor relevante diensten afgesloten. Hiervan kun je als lid profiteren. Maak daarom gebruik van deze gunstige tarieven. Krijg ondersteuning bij HR-vraagstukken, ontvang juridisch advies of schakel andere partijen voor hun expertise in. Denk hierbij aan Vestius Advocaten, ArboNed, Klap Verzekerinsmakelaar (voorheen HBR) of  FedEx / TNT. Deze diensten zijn in nauwe samenwerking ontwikkeld. Mis je een dienst of service? Neem dan contact met ons op via info@fhi.nl.

 

Op de inlogomgeving fhi.nl kun je als lidbedrijf (model)documenten vinden die je bij de bedrijfsvoering kunnen helpen: diverse modelovereenkomsten, FHI Algemene Voorwaarden, de Raam Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst (RAO), AVG en (actuele) juridische memo’s
FHI Advies: Jij hebt een juridische vraag? FHI Advies heeft het antwoord! FHI Advies is er voor ondernemers die in hun dagelijkse bedrijfsvoering tegen vragen aanlopen. Wij staan klaar voor alle leden binnen de vier technologiebranches die advies of een sparringpartner nodig hebben. Stuur jouw juridische vraag naar legal@fhi.nl en de partners van FHI Advies nemen contact met je op. Met gratis 1e-lijns advies en korting op de tarieven.
Klap Verzekeringsmakelaar (voorheen HBR) is gespecialiseerd assurantiebedrijf voor technologische brancheorganisaties met veel kennis, ervaring en goede verzekeringsoplossingen speciaal voor FHI-leden. Een betrouwbare partner bij vragen over onder meer:

  • Zijn de verzekeringsmantels van jouw bedrijf nog actueel? Als FHI-lid kun je een gratis check laten doen op jouw huidige portefeuille.
  • Dekkingen en voorwaarden die heel specifiek zijn voor onze branche en leden
  • Advies over pensioen en pensioencommunicatie met alle veranderingen in het pensioenstelsel
  • Koppeling tussen verzuimverzekeringen en de verzuimoplossingen van ArboNed (met korting)
ArboNed pakt samen met jou verzuim aan, minimaliseert risico’s in jouw bedrijf en werkt aan een betere gezondheid en meer vitaliteit. Schakel hulp in en:

  • Krijg meer grip op verzuimmanagement, preventie en integratie
  • Ontvang advies van verzuimdeskundigen
  • Krijg als FHI-lid brancherapportages en blijf op de hoogte van algemene ontwikkelingen.

 

ISA Training & Coaching is een trainingsbureau dat gespecialiseerd is in het trainen en coachen van medewerkers op het gebied van sales & verkoop, klantgerichtheid & customer service, management & leidinggeven en persoonlijke- & teameffectiviteit. De rode draad in alle trainingen is communicatie en beïnvloeding. Ben je op zoek naar een trainingsbureau waardoor jouw medewerkers beter worden in sales? ISA Training & Coaching is hiervoor de geschikte partij.
FedEx Express/ TNT zorgt ervoor dat voor lidbedrijven vervoer geen dagtaak hoeft te zijn. Ze bieden gemak, betrouwbaarheid en expertise. Als lid van FHI bespaar je tot ruim 30% op de vervoersdiensten van TNT (onderdeel van FedEx Express). Voor meer voordelen klik je hier.
Ultimoo verzorgt voor jou de incasso en pakt op een effectieve manier wanbetalers aan. Ze verkorten de tijd dat je moet wachten op uw geld. Incassobureau Ultimoo int de vorderingen snel en effectief, met behoud van de klantrelatie. Via FHI kun je tegen gereduceerd tarief gebruik maken van deze diensten.