Bedrijfsondersteunende diensten

FHI heeft samenwerkingen met partners voor relevante diensten afgesloten. Hiervan kunt u als lid profiteren. Maak daarom gebruik van deze gunstige tarieven. Krijg ondersteuning bij HR-vraagstukken, ontvang juridisch advies of schakel andere partijen voor hun expertise in. Denk hierbij aan Vestius Advocaten, Lexsigma Advocaten, ArboNed, HBR/ Klap Verzekerinsmakelaar,  FedEx / TNT of Graydon. Deze diensten zijn in nauwe samenwerking ontwikkeld. Mist u een dienst of service? Neem dan contact met ons op via info@fhi.nl.

 

Op het FHI extranet kunt u als lidbedrijf alle informatie vinden: mantelovereenkomsten, modelovereenkomsten, tarieven en meer.

 

FHI Advies: Jij hebt een juridische vraag? FHI Advies heeft het antwoord! FHI Advies is er voor ondernemers die in hun dagelijkse bedrijfsvoering tegen vragen aanlopen. Wij staan klaar voor alle leden binnen de vijf technologiebranches die advies of een sparringpartner nodig hebben. Stuur jouw juridische vraag naar legal@fhi.nl en de partners van FHI Advies nemen contact met je op. Met gratis 1e-lijns advies en korting op de tarieven.
HBR Branche verzekeringen heeft als gespecialiseerd assurantiebedrijf voor technologische brancheorganisaties de krachten gebundeld met Klap Verzekeringsmakelaar. Een betrouwbare partner bij vragen over onder meer:

  • Zijn de verzekeringsmantels van uw bedrijf nog actueel?
  • Zijn de verzekeringen nog marktconform en voldoen deze nog aan de behoefte van de brancheorganisaties?
  • Indien u op zoek bent naar pensioenadvies?

 

ArboNed pakt samen met u verzuim aan, minimaliseert risico’s in uw bedrijf en werkt aan een betere gezondheid en meer vitaliteit. Schakel hulp in en:

  • Krijg meer grip op verzuimmanagement, preventie en integratie
  • Ontvang advies van verzuimdeskundigen
  • Krijg als FHI-lid brancherapportages en blijf op de hoogte van algemene ontwikkelingen.

 

Graydon zorgt voor inzicht in de financiële gezondheid van uw prospect- en klantportfolio. Hiermee verhoogt u de effectiviteit van uw debiteurenbeheer. Zo komt u er direct achter of een potentiële zakenrelatie aan zijn verplichtingen kan voldoen. Dit zorgt voor nieuwe kansen op samenwerkingen.

 

ISA Training & Coaching is een trainingsbureau dat gespecialiseerd is in het trainen en coachen van medewerkers op het gebied van sales & verkoop, klantgerichtheid & customer service, management & leidinggeven en persoonlijke- & teameffectiviteit. De rode draad in alle trainingen is communicatie en beïnvloeding. Bent u op zoek naar een trainingsbureau waardoor uw medewerkers beter worden in sales? ISA Training & Coaching is hiervoor de geschikte partij.

 

FedEx Express/ TNT zorgt ervoor dat voor lidbedrijven vervoer geen dagtaak hoeft te zijn. Ze bieden gemak, betrouwbaarheid en expertise. Als lid van FHI bespaart u tot ruim 30% op de vervoersdiensten van TNT (onderdeel van FedEx Express). Voor meer voordelen klikt u hier.

 

Ultimoo verzorgt voor u de incasso en pakt op een effectieve manier wanbetalers aan. Ze verkorten de tijd dat u moet wachten op uw geld. Incassobureau Ultimoo int de vorderingen snel en effectief, met behoud van de klantrelatie. Via FHI kunt u tegen gereduceerd tarief gebruik maken van deze diensten.