Marktinformatie

Economische Barometer

Elk kwartaal kijken we met onze Economische Barometer hoe het gaat binnen onze branches.

  • hoe ontwikkelt de markt waar jij actief in bent
  • wat speelt er bij jullie en bij branchegenoten
  • wat zijn kansen en waar zit de ‘pijn’
  • welke nieuwe trends er ontstaan

Lees meer over de Economische barometer, hoe je zelf deel kunt nemen en wat de uitkomsten zijn van de afgelopen kwartalen/jaren (in coronatijd).

Productstatistieken

Voor diverse branches verzorgen we jaarlijks statistiekgroepen. Klik hier voor meer informatie.

Tenderservice

Leden van de branche Laboratorium Technologie krijgen door deelname aan het FHI Tenderproject de beschikking over interessante nieuwe aanbestedingen die medische en laboratoriumproducten van aanbestedende diensten in Europa omvatten.

FHI laat hiervoor in de Europese aanbestedingsdatabase een selectie maken naar officieel aangemelde aanbestedingen. De zoekcriteria zijn door deelnemers van het Tenderproject gezamenlijk opgesteld. Toezending geschiedt wekelijks per e-mail. De kosten voor deelname bedragen € 225,- excl. btw per jaar.

Voor een overzicht van de gehanteerde zoekcriteria, zie: overzicht zoekcriteria. Aanvullingen op deze selectie zijn in overleg mogelijk.

Om gebruik te maken van de tenderservice kunt u hier het deelnameformulier downloaden. Wij verzoeken u om dit formulier ingevuld en ondertekend te retourneren aan Wendy Debets wendy.debets@fhi.nl