FHI en Ultimoo Incasso BV (voorheen Graydon Incasso) hebben een jarenlange samenwerking op het gebied van incasso waar veel leden naar tevredenheid gebruik van maken. Speciaal voor de FHI leden die nog geen ervaring hebben met de dienstverlening van Ultimoo is er een uniek aanbod.

Probeer nu 4 maanden kosteloos de mogelijkheden van het FHI Ultimoo incassopakket met Nationale en Internationale dekking.

De voordelen op een rij:

·       Ultimoo start voor vorderingen met het sturen van een pre-incassobrief

o    Bij betaling en of sluiting binnen 1 week zijn er voor u geen kosten. Door de toonzetting wordt de relatie behouden.

·       No cure, No pay voorwaarden voor vorderingen tegen in Nederland gevestigde debiteuren

·       Kosteloos juridische advies

o    Wordt uw vordering niet geïncasseerd in het minnelijke traject, dan informeert Ultimoo u vooraf over de kosten van een eventuele juridische procedure. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

·       Wereldwijde dekking

o   Uw vaste contactpersoon bij Ultimoo zorgt dat uw vordering lokaal wordt behandeld. Wel zo makkelijk.

·       Vaste contactpersoon voor de behandeling van uw vorderingen

·       Incassokeurmerk

Download FHI actie overeenkomst 2020  en stuur deze ingevuld naar baerts@ultimoo.nl

 

Ook voor FHI leden die al gebruik maken van Ultimoo hebben wij een interessante actie opgezet:

Maak schoon schip met achterstallige betalingen:

Wanneer uw vordering op een Nederlandse debiteur niet ouder is dan 120 dagen en het lukt Ultimoo niet om de rente en incassokosten te incasseren, dan ontvangt u bovendien een korting van 50% over de berekende provisie bij deelbetaling. Deze actie is geldig tot 15 juni 2020 en geldt niet in combinatie met het gebruik van de pre-incassobrief.

U kunt gebruik maken van deze actie door een mail te sturen met de facturen, e-mailadressen en telefoonnummers of door uw vordering(en) online in te dienen. Vermeld wel bij de opmerkingen “FHI actie Ultimoo 2020”. Deze actie is van toepassing op alle bedrijven die onder uw contract vallen of onder dezelfde holding vallen.

Wilt u meer weten, neem dan contact op met Ben Aerts van Ultimoo Incasso via het nummer (0348) 78 20 82 of baerts@ultimoo.nl