• Home
  • Programma
  • Nieuws
  • Kennispartners
  • Partners
  • Archief
    • Programma online 2020
  • Account
    • Login
  • Login
  • Zoeken

Kennisevent Technische Innovaties in Food and Beverage

28-05-2020

Programma 2021

Op donderdag 18 november vindt het Food & Beverage event plaats. Hieronder vind je het seminarprogramma. Klik op de titel van de lezing voor meer informatie. Je kunt jezelf aanmelden als bezoeker via deze link.

9.30-9.55 uur Ontvangst
10.00-10.25 uur Artificial Intelligence binnen de voedingsmiddelenindustrie; de combinatie van computer algoritmes en mensgerichte implementatie op de werkvloer
Door Jeroen Jansen van de Radboud Universiteit
10.30-10.55 uur Door duurzamer te produceren draagt de procesindustrie bij aan milieu- en energiebesparing!

Door Patrick Iskes, Krohne

Digitale voordelen voor kalibratie, commisioning en kwaliteitsprocedures door toepassing van IO-Link

Door Edwin Slot, ifm electronic

11.00-11.25 uur Pauze op het netwerkplein
11.30-11.55 uur Verlaag je kosten en optimaliseer je processen door gebruik te maken van inline refractometrie voor Brix- en andere concentratiemetingen en dit in alle processen van de voedingsindustrie

Door Feb Theys, Elscolab

De toegevoegde waarde van werken zonder procesonderbrekingen in de voedingsmiddelenindustrie

Door Tomaso Della Vedova en Jaap Westeneng

12.00-12. 25 uur Dé 3 stappen naar veilige & hygiënische perslucht

Door Lennart van Onselen, Festo

Voorspellend onderhoud van uw proceskleppen door middel van diagnostiek

Door Natalie Crynen, Bürkert Fluid Control Systems

12.30-13.25 uur Lunch op het netwerkplein
13.30-13.55 uur Hoe voorkom ik terugroepacties doordat mijn product verkeerd geëtiketteerd/verpakt is?

Door Marco de Jong, Vierpool

Flow Optimized Control Using Sensors in de Voedingsmiddelenindustrie

Door Georg Borst, FOCUS-ON (namens SAMSON Regeltechniek)

14.00-14.25 uur Meet- en regeltechniek voor de voedingsmiddelenindustrie; de aandachtspunten?

Door Marco Teunizen, JUMO Meet- en Regeltechniek

14.30-14.55 uur Slimme algoritmes maken het verpakken van vlees efficiënter

Door Liliane de Nie, Marel

15.00-16.00 uur Afsluiting en borrel op het netwerkplein

Als u vragen, interesse of tips heeft, neem dan contact op met FHI (Susanne van Boxtel, m: susanne@fhi.nl t: 033 465 75 07).

Contact FHI

Susanne van Boxtel: tel. +31 (0) 33 465 75 07, email: susanne@fhi.nl

Disclaimer     Privacy    Cookies

Copyright © 2023 · Onderdeel van FHI ·