• Home
  • Programma
  • Nieuws
  • Kennispartners
  • Partners
  • Archief
    • Programma online 2020
  • Account
    • Login
  • Login
  • Zoeken

Kennisevent Technische Innovaties in Food and Beverage

28-05-2020

Replays webinars

Van 1o t/m 12 november 2020 vond de Food & Beverage online kennisweek plaats.
Hieronder vind je de linkjes naar de replays en slides van de verschillende webinars. .

 

Dinsdag 10 november

9:30-10:00

 

Hygiëne Risico Analyse (HRA): hoe past u deze praktisch toe in uw machine, apparaat of installatie?
Hans van der Steen, Hygienic Design Network
REPLAY
PRESENTATIE
10:30-11:00 Tips voor hygiënisch ontwerpen
Lennard van Onselen, Festo
REPLAY
PRESENTATIE
11:30-12:00 De voordelen van nauwkeurige flowmeting en -regeling in de voedingsmiddelenindustrie
Jethro Molenaar en Erwin Eekelder, Bronkhorst
REPLAY
PRESENTATIE

Woensdag 11 november

9:30-10:00 Calamiteiten in de voedingsmiddelenindustrie
IJsbrand Velseboer, Scienta Nova
REPLAY
PRESENTATIE
10:30-11:00 Zonder stoom geen eten
Jos Geers, SAMSON
Neem contact op Samson voor de replay
11:30-12:00 MTP (Module Type Package)
Diederick Nab, WAGO
REPLAY
PRESENTATIE

Donderdag 12 november

10:30-11:00 High-Mix Low-Volume productie en de consequenties daarvan voor End-Of-Line Packaging
John van Hooijdonk, Omron
REPLAY
PRESENTATIE
11:30-12:00 Toepassingen van licht voor inline monitoring van CIP, kwaliteit en efficiëntie: een overzicht
Walter Karremans, Elscolab
REPLAY
PRESENTATIE

 

De Food & Beverage online kennisweek wordt mede mogelijk gemaakt door:

Contact FHI

Susanne van Boxtel: tel. +31 (0) 33 465 75 07, email: susanne@fhi.nl

Disclaimer     Privacy    Cookies

Copyright © 2023 · Onderdeel van FHI ·