Van 1o t/m 12 november 2020 vond de Food & Beverage online kennisweek plaats.
Hieronder vind je de linkjes naar de replays en slides van de verschillende webinars. .
Dinsdag 10 november
9:30-10:00
|
Hygiëne Risico Analyse (HRA): hoe past u deze praktisch toe in uw machine, apparaat of installatie? Hans van der Steen, Hygienic Design Network |
REPLAY PRESENTATIE |
10:30-11:00 | Tips voor hygiënisch ontwerpen Lennard van Onselen, Festo |
REPLAY PRESENTATIE |
11:30-12:00 | De voordelen van nauwkeurige flowmeting en -regeling in de voedingsmiddelenindustrie Jethro Molenaar en Erwin Eekelder, Bronkhorst |
REPLAY PRESENTATIE |
Woensdag 11 november
9:30-10:00 | Calamiteiten in de voedingsmiddelenindustrie IJsbrand Velseboer, Scienta Nova |
REPLAY PRESENTATIE |
10:30-11:00 | Zonder stoom geen eten Jos Geers, SAMSON |
Neem contact op Samson voor de replay |
11:30-12:00 | MTP (Module Type Package) Diederick Nab, WAGO |
REPLAY PRESENTATIE |
Donderdag 12 november
10:30-11:00 | High-Mix Low-Volume productie en de consequenties daarvan voor End-Of-Line Packaging John van Hooijdonk, Omron |
REPLAY PRESENTATIE |
11:30-12:00 | Toepassingen van licht voor inline monitoring van CIP, kwaliteit en efficiëntie: een overzicht Walter Karremans, Elscolab |
REPLAY PRESENTATIE |
De Food & Beverage online kennisweek wordt mede mogelijk gemaakt door:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |