Smart Inside; community voor woning- en gebouwautomatisering

Een jaar geleden startte de community Smart Inside en nu, een jaar later, kent de community ruim 500 gebruikers. Wekelijks komen er nieuwe professionals uit de wereld van woning- en gebouwautomatisering bij. Heb je informatie nodig, zoek je nieuwe contacten, wil je collega’s vragen stellen, of heb je kennis die je wilt delen, dan wil je niet wachten tot de volgende netwerkbijeenkomst of de maandelijkse e-letter. Smart Inside is de plek waar alles samenkomt, elke dag.

Start de conversatie

De rol van een netwerk is in 2019 duidelijk anders dan pakweg 5 jaar geleden. Smart Inside, online community over slimme woningen en gebouwen, speelt daarop in. Smart Inside brengt mensen samen; professionals die actief zijn in de wereld van domotica en gebouwautomatisering. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en durf je kennis te delen met collega’s? Word dan onderdeel van dit unieke netwerk. Maak een gratis profiel aan en meng je in het gesprek!

Breed kennisaanbod

Op de tijdlijn van Smart Inside vind je dagelijks updates en berichten van alle partijen die op de community actief zijn. Natuurlijk kun je ook zelf jouw berichten (nieuws, blogs, status updates of jouw events) aan de tijdlijn toevoegen. Het forum wordt steeds vaker gebruikt om vragen te stellen; technische vragen waardoor system integratoren elkaar kunnen helpen, maar ook vragen over marktontwikkelingen. Tevens is er een groeiende sectie met Documentatie, waar het eerste jaar al meer dan 8.000 documenten zijn gedownload. Een van de documenten is het populaire en gratis KNX Adviseurshandboek.

Doe mee en maak een profiel aan: www.smartinside.nl