Morgen: Conferentie Bits, Bricks & Behaviour!

Morgen, 5 november, is het zover: de conferentie Bits, Bricks & Behaviour in de Supernova van de Jaarbeurs Utrecht gaat van start. Gebouweigenaren, vastgoedbeleggers/-investeerders, projectontwikkelaars, directies, facility managers en andere stakeholders gaan luisteren naar tal van sprekers met presentaties over cyber security, duurzaamheid, digitalisering en de energietransitie.

De conferentie Bits, Bricks & Behaviour is de plek om kennis op te doen over gebouw automatisering en gebouwbeheersystemen. De Nederlandse brancheorganisatie voor Gebouw Automatisering streeft er naar om samenwerking met andere organisaties te bevorderen. Samenwerking is de basis waarop we de uitdagingen van de komende decennia aan moeten gaan. Het klimaatvraagstuk dwingt ons tot integraal en coöperatief werken. De plaats van technologie en wat we willen bereiken met de verschillende technologieën is een wezenlijke ethische vraag, die we vervolgens zo goed mogelijk moeten invullen.

Naast verschillende interessante lezingen presenteren toonaangevende bedrijven gespecialiseerd in gebouw automatisering zich op de informatiemarkt met producten, diensten en noviteiten uit de branche. Het doel van de conferentie is om de ontwikkelingen binnen gebouw automatisering aan te stippen en om eindgebruikers met leveranciers van producten en diensten in contact te brengen.

Heeft u zich nog niet aangemeld als bezoeker? Dan is dit nog steeds mogelijk, want de conferentie Bits, Bricks & Behaviour is een must voor iedereen die werkzaam of geïnteresseerd is in cyber security, digitalisering, duurzaamheid, de energietransitie, sensoren, commissioning, opleiding en training, welzijn en (toekomst) visie binnen de gebouwde omgeving. Aanmelden kan vandaag nog kosteloos via deze link.

De conferentie Bits, Bricks & Behaviour wordt gezamenlijk met de conferentie Smart Homes & Intelligent Buildings georganiseerd waarbij de bezoekers gratis toegang hebben tot de gezamenlijke informatiemarkt en beide conferentieprogramma’s.