Eindgebruikersbijeenkomst Johan Cruijff ArenA

De Johan Cruijff Arena en het omringende gebied fungeren als een Living Lab, een hotspot waar innovaties worden getoetst in de praktijk. Vernieuwende concepten, ideeën én bewezen oplossingen op het gebied van stadionbouw, -management en -exploitatie vinden via de Johan Cruijff ArenA Internationaal hun weg naar stadions en sport- en recreatiegebieden wereldwijd.

Het energieopslagsysteem en de Amsterdam Energy Arena, het energiebedrijf van het stadion, zijn concrete resultaten van de Johan Cruijff Innovation Arena. Binnen dit innovatieprogramma werken kennisinstellingen, overheden en bedrijven als Honeywell, Microsoft en The Mobility House aan het stadion van de toekomst.

De bijeenkomst in de Johan Cruijff ArenA wordt gezamenlijk georganiseerd met MinacNed. MinacNed is de branchevereniging voor bedrijven en onderzoeksinstellingen werkzaam in de micro- en nanotechnologiebranche.

U kunt zich nog registreren om op 20 november aanwezig te zijn in de Johan Cruijff ArenA voor presentaties van Henk van Raan, Chief Innovation Officer bij de Johan Cruijff ArenA, Microsoft, Delft IMP, Malvern Panalytical, The Mobility House en Honeywell.

 

De afsluitende innovation tour laat zien hoe door de toegepaste technologieën de beste fan-ervaring gecreëerd wordt, hoe tijdens een evenement technologie helpt bij het ontvangen van 55.000 mensen en hoe de veiligheid van deze bezoekers wordt gegarandeerd. Ook uniek is de toepassing van batterijen afkomstig uit elektrische auto’s: deze leveren een bijdrage aan de energievoorziening van de Johan Cruijff ArenA en omliggende gebouwen. De Innovation Tour neemt u mee in de toegepaste innovatieve technologieën.

Aanmelden voor deze eindgebruikersbijeenkomst kan door te klikken op deze link.