Clusterbijeenkomst EDGE Technologies: EDGE Olympic


Clusterbijeenkomst Edge Technologies, met rondleiding door het gebouw Edge Olympic

EDGE Olympic is gebouwd in de jonge traditie van The EDGE. De technologie van deze katalysator voor de overgang naar het digitale tijdperk, is verder doorontwikkeld voor EDGE Olympic. De digitale infrastructuur verbindt alles en iedereen in het pand. Lokalisatie, bezettingsgraad, invloed op de klimatologische omstandigheden en verlichting en het boeken van vergaderplekken, zijn zo maar een paar voorbeelden die gebruikers met hun smartphone hebben om het zichzelf comfortabel te maken.
De automatisering van de installaties en de integratie van (IoT)systemen is een toonbeeld van optimale samensmelting van alles wat huidige technologische mogelijkheden ons bieden.

De branchevereniging Gebouw Automatisering nodigt je van harte uit voor een kennissessie in dit pand. Ruud van der Sman van EDGE Technologies zal een presentatie over hun visie en ervaringen geven: ‘EDGE Olympic, het eerste gebouw waar sustainability, wellbeing en technologie samenkomen’.

Als Smart Solutions Manager Is Ruud van der Sman verantwoordelijk voor de voortdurende ontwikkeling, succesvolle implementatie en inbedrijfstelling van het “Smart Package” in de OVG-projecten. Het Smart Package is een ultramodern IoT-platform en een gebouwautomatiseringsoplossing, gerealiseerd in samenwerking met belangrijke leveranciers, om slimme oplossingen aan te bieden aan klanten en gebruikers.

Programma 6 maart:

15.00 uur Inloop

15:30 uur Presentatie Ruud van der Sman, Smart Solutions Manager OVG Real Estate

15.45 uur Rondleiding EDGE Olympic

17.00 uur Borrel en netwerk gelegenheid

18.00 uur Einde

 

Kosten deelname leden: €. 30,00

Kosten deelname eindgebruikers: €. 25,00

Kosten deelname niet lid: €. 50,00

Aanmelden voor deze bijeenkomst is niet meer mogelijk. Het maximale aantal deelnemers voor de bijeenkomst is bereikt.

Deelname aan deze clusterbijeenkomst is beperkt tot 30 personen

Lukt het niet om aan te melden of ontvangt u geen automatische bevestiging van de registratie?
Stuur dan een e-mail aan Martin Hof.

Edge Olympic
De slimme technologie van EDGE Olympic maakt het leven van alle gebruikers een plezierige ervaring. Ongeacht of je kortdurend of juist lang verblijft in het gebouw: elke werknemer en bezoeker zal merken dat dit een allesbehalve traditioneel kantoorgebouw is. De smartphone vormt de sleutel en afstandsbediening van het gebouw. Of je nu een vergaderruimte wilt boeken of toegang wilt krijgen tot de parkeergarage, binnen paar klikken is het geregeld. Bij de ontwikkeling van het pand is de gebruiker altijd en op elk niveau het uitgangspunt geweest. Het resultaat is een inspirerende omgeving met vele soorten flexibele werkplekken die ruimte biedt aan elke werkvorm.

Adres EDGE Olympic: Fred Roeskestraat 115-117-123, Amsterdam

Aangemelde bedrijven:

Sauter Nederland
INGY
MPL
Cisco
Danfoss
Webeasy
Vedotec
SIG Air Handling
Kuijpers
Unica
Siemens
Forehand
Saia Burgess Controls
NFGD
Air-Traxx
Honeywell