Commissioning the future…


Hoe staat het met commissioning van gebouwen in Nederland?

Op 14 november organiseert de Dutch Building Commissioning Association (DBCA) een bijeenkomst met commissioning-professionals om dit in beeld te brengen. Wat is jouw ervaring met commissioning en hoe kunnen we deze methode voor kwaliteitsborging verder brengen? We willen samen in beeld brengen welke instrumenten en vaardigheden je hierbij kunnen helpen. Je kan dus zelf inbreng hebben in de toekomst van commissioning. Met de resultaten willen we samen als DBCA, stakeholders en geïnteresseerden aan de slag gaan in een activiteitenplan voor commissioning.

Natuurlijk wordt u ook bijgepraat over de laatste commissioning gerelateerde actualiteiten in het commissioning vakgebied. Zo wordt de bijvoorbeeld de vakcursus commissioning van de TVVL herzien en ingericht op de wensen vanuit de markt. Ook beschikken we als markt sinds kort over een uitgewerkte handleiding voor de oplevering van klimaatinstallaties in gebouwen en de overdracht naar de beheerfase in de vorm van een publicatie van ISSO. Gebouw automatisering is een belangrijk onderdeel van de commissioning. U wordt geïnformeerd over de stand van zaken over een standaard commissioning voor gebouw automatisering.

Geïnteresseerd om mee te doen? Wilt u een bijdrage leveren aan de toekomst van commissioning of bent u geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen op het gebied van commissioning.

Meld je aan voor deze bijeenkomst via branchevereniging Gebouwautomatisering:

Programma

09.30 – 10.00     Inloop
10.00 – 10.10     Opening door Rob van Bergen (ISSO)
10.10 – 10.45     Actualiteiten Commissioning
10.45 – 11.30     Ronde tafel sessies met keuze uit onderwerpen
11.30 – 12.00     Evaluatie sessies + vraag naar interesse in actieve bijdrage aan DBCA
12.00 – 12.30     Workshop Commissioning skills (TVVL)
12.30 – 13.00     Lunch

Gedetailleerde informatie over het programma vindt u hier.

Gegevens
Wat:                   Bijeenkomst Commissioning the future
Wanneer:          14 november 2017, 10.00 – 13.00 uur. Inloop vanaf 09.30 uur
Waar:                 VODW, Leusderend 52 te Leusden
Hoe:                   Aanmelden bij Tugce Ozyurt