Duits-Nederlands vakpanel Smart Home & Building – Focus draadloos netwerken


De Duits-Nederlandse handelskamer organiseert een online event: “Duits-Nederlands vakpanel Smart Home & Building – Focus draadloos netwerken”

Alle leden van de Nederlandse brancheorganisatie voor Gebouw Automatisering zijn uitgenodigd om deel te nemen aan dit online event op donderdag 10 december a.s. start van het event is om 17:00 uur en duurt tot 20:30 uur.

Draadloze netwerken voor smart home & building komen steeds meer in beeld. Zij vormen de basis voor efficiënte retrofitting en binnen de nieuwbouw bieden zij extra mogelijkheden. Maar wat zijn de relevante systeemoplossingen en toepassingen? Ga tijdens het Duits-Nederlandse vakpanel op 10 december digitaal in gesprek met experts van SmartHome NRW, bGrid, Greatech, Z-Wave Europe, Chess en Fraunhofer IMS.

Contact: Kai Esther Feldmann, Duits-Nederlandse Handelskamer

Meer info en aanmelden: Duits-Nederlands vakpanel Smart Home & Building 2020 (dnhk.org)

Inschrijving

Om organisatorische redenen is vooraf aanmelden verplicht. Voor dit evenement schrijft u in via het aanmeldformulier op de website van NRW.Global Business. Na succesvolle registratie ontvangen de deelnemers tijdig voor het evenement een deelnamebevestiging en de link voor online deelname. Inschrijven kan t/m maandag 7 december 2020.