Eindgebruikersbijeenkomst Provinciehuis Overijssel; Verduurzaming en de invloed die gebouw automatisering heeft op verduurzamingsambities.


26 september komen eindgebruikers en leden van de Nederlandse Brancheorganisatie voor Gebouw Automatisering bijeen in het provinciehuis van Overijssel. Het thema van deze bijeenkomst binnen de cluster overheid is “Verduurzaming en de invloed die gebouw automatisering heeft op verduurzamingsambities”.

De provincie overijssel heeft als duurzaamheids-slogan; mooi, leefbaar en toekomstbestendig. Maar hoe verhoud zich dit in de provincie Overijssel tot gebouwen? Neem bijvoorbeeld het provinciehuis in Zwolle, welke technologische oplossingen zijn in het provinciehuis toegepast, hoe gaat de provincie om met energie besparing en de energietransitie. Wat zijn de duurzaamheidsambities van de provincie? De vastgoedadviceur van de provincie Overijssel, Wibo van der Klippe verteld in zijn presentatie over het duurzaamheidsbeleid en de duurzaamheidsambities van de provincie.

Tevens zullen er tijdens deze bijeenkomst presentaties zijn van Marc Kooij werkzaam bij Strukton Worksphere. Marc gaat vertellen hoe je in samenwerking tot mooie verduurzamings oplossingen kunt komen; “Verduurzamen door middel van co-creatie” En in samenwerking met de provincie Overijssel gaat Michel Tap werkzaam bij Cloud Energy Optimizer vertellen over de business case in het provinciehuis.

Wilt u aanwezig zijn bij deze bijeenkomst? Kijk dan regelmatig in de agenda van de branchevereniging, ongeveer vier weken voorafgaand aan de bijeenkomst kunt u zich via deze website aanmelden. Staat u reeds op onze mailinglijst dan ontvangt u automatisch een uitnodiging.

Wilt u zich aanmelden voor onze mailinglijst? Volg dan deze link. En geef bij de Branche Gebouw Automatisering aan dat u op de hoogte wilt worden gehouden van onze workshops en bijeenkomsten. Eventueel kunt u zich ook aanmelden voor nieuws omtrent de conferentie Bits, Bricks & Behaviour.

Meer informatie volgt…