Evaluatiebijeenkomst Bits, Bricks & Behaviour en Smart Homes & Intelligent Buildings


We kijken terug op een geslaagde Conferentie Bits, Bricks & Behaviour. De conferentie was dit jaar tegelijk met Smart Homes & Intelligent Buildings van de Jaarbeurs. De bezoekers hadden toegang tot beide programma’s en de gemeenschappelijke informatiemarkt. Ook de evaluatie zal gezamenlijk zijn. FHI gebouw automatisering, Jaarbeurs, stichting Smart Homes en alle gezamenlijke exposanten zijn voor deze evaluatiebijeenkomst uitgenodigd.

Het doel is om de afgelopen editie te evalueren en om vanuit de verbeterpunten een succesvol conferentie neer te zetten in 2019. Cruciaal is dat alle genodigden de kans grijpen om aan te geven hoe de ervaringen zijn geweest en om de eventuele verbeterpunten kenbaar te maken.

In totaal hebben totaal 704 bezoekers de conferentie Bits, Bricks & Behaviour en Smart Homes & Intelligent Buildings bezocht. Op deze website kunt u bijna alle presentaties als paper downloaden. Tevens kunt u op de website een artikel lezen dit terugblikt op de conferentie.

Evaluatiebijeenkomst Conferentie Bits, Bricks & Behaviour 2018
Maandag 28 Januari 2018
Tijd: 15.00 uur
Locatie: FHI, Leusderend 12 te Leusden

Op de agenda staat de evaluatie van de afgelopen conferentie en de samenwerking, ervaringen, de invulling van het programma, locatie en bezoekerswerving voor de Conferentie Bits, Bricks & Behaviour 2019.

Bent u geinterreseerd om als exposant deel te nemen aan de conferentie Bits, Bricks & Behaviour 2019 en wilt u rechtstreeks invloed uitoefenen op de volgende editie van de conferentie? Stuur dan een email naar Martin Hof.