FHI Golftournament


©NFP-150344-022Een frisse start na de vakantie. De draad weer oppakken met bestaande relaties en verbinding leggen met nieuwe, nog onbekende branchegenoten. Het FHI-Golftournament fungeert al jaren als hét netwerkevenement voor leden en relaties van de branches.

Locatie:
Golf- en Countryclub Liemeer
Golfpad 1, 2441 EW Nieuwveen

De mooie, compacte maar uitdagende baan is gelegen in in de gemeente Nieuwkoop in het centrum van het Groene Hart. De baan is vanuit de hele Randstad gemakkelijk te bereiken.
Spelen op de 18 holes Championship Course betekent een uitdaging voor de gevorderde golfer met verassende doglegs, strategisch aangelegde bunkers en de altijd aanwezige wind.Zoals gebruikelijk krijgen niet golfers op deze dag de mogelijkheid om de sport te leren. Uw golfprofessional begeleidt u daar op het door u gewenste niveau bij. Echte beginners worden op deze dag begeleid op alle facetten van de golfsport; ondermeer regels, techniek, etiquette en tactiek. Leden en relaties die al eerder een clinic gevolgd hebben maar niet in het bezit zijn van een golfvaardigheidsbewijs of baanpermissie krijgen onder leiding van een golfprofessional de mogelijkheid om hun vaardigheden te fine-tunen. Voor hen zal het programma gedeeltelijk een wedstrijd omvatten.

Aanmelden:
Alle leden en VIP-relaties van FHI kunnen zich aanmelden, de deelnamekosten bedragen € 118,- exclusief btw per persoon.

Voor nadere informatie en het aanmeldingsformulier: klik hier