FHI Ledennetwerkbijeenkomst / managementsessie


Het jaarlijkse contactmoment voor alle bij de FHI branches aangesloten bedrijven dat u niet mag missen:

 

 

het FHI ledennetwerk-/managementevent

Project Pandasia

Dinsdag 4 juni 2019, ontvangst vanaf 15.30 uur

Ouwehands Dierenpark in Rhenen

 

Robin de Lange,
algemeen directeur Ouwehands Dierenpark,

is van A tot Z betrokken geweest bij het ‘Pandasia-project’. Hij neemt ons mee in alle ins & outs over de dierentuin, nieuwe projecten en marketingkeuzes.

Aan de komst van de twee reuzenpanda’s gingen vele jaren van lobby met China vooraf. Robin de Lange vertelt met passie hoe dit traject verlopen is. Van de bouw van Pandasia, de samenwerking met vele partijen, de technologie en teambuilding die erbij komt kijken, als ook onderzoek, klimaat en voeding.

 

We sluiten zoals gebruikelijk rond 17.00 uur af met een netwerkborrel. Als het weer het toe laat op het zonnige terras buiten.

Klik hier om een impressie te krijgen van de eerder door FHI georganiseerde managementsessies/ ledennetwerkbijeenkomsten.

Aanmelden is kosteloos en exclusief voor FHI-leden: via een e-mailbericht aan Marina van den Berg, of via de aanmeldlink bovenaan deze webpagina.
Na aanmelding ontvangt u voorafgaand aan de bijeenkomst een toegangsbewijs waarmee u gratis toegang krijgt tot het dierenpark, alsmede een parkeeruitrijkaart. Aanmelden is dan ook noodzakelijk.


NB: Voorafgaand aan deze FHI managementsessie/ledennetwerkbijeenkomst vinden op dezelfde locatie de algemene ledenvergaderingen plaats van de branches Industriële Elektronica, Gebouw Automatisering, Industriële Auotmatisering, Laboratorium Technologie en MinacNed. De uitnodigingen hiervoor ontvangen de leden van de betreffende brancheorganisaties t.z.t. rechtstreeks vanuit hun brancheorganisatie.

 

Contactpersonen FHI:

Andreas Meijer, adjunct-directeur Branches

Marina van den Berg, directiesecretariaat

 

 

Wij maken u erop attent dat er foto’s gemaakt worden tijdens de Managementsessie ter publicatie op de FHI-website. Mocht u hier bezwaar tegen hebben, dan kunt u dat hier aangeven.