FHI-Nazomerborrel & barbecue op 10 september


We hadden op donderdag 10 september ons 32e FHI-tournament gepland. Echter, FHI heeft zich vanwege de coronamaatregelen genoodzaakt gezien om deze netwerkbijeenkomst in de huidige vorm te verplaatsen naar volgend jaar. We gaan er vanuit dat we de traditie dan weer voortzetten zoals gewend. Onze optie bij Golfclub Zeegersloot blijft voor 2021 staan en we houden je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Valt 2020 dan helemaal weg? Zeker niet: FHI FHI-Nazomerborrel & barbecue op 10 september 2020

Omdat meerdere leden hebben aangegeven dat zij het persoonlijke contact met branchegenoten missen, organiseren wij een gezellige netwerkbijeenkomst op 10 september. De FHI-Nazomerborrel & barbecue is laagdrempelig en coronaproof, en vindt plaats op het mooie landgoed waar FHI is gevestigd in de bossen van Leusden. Je bent van harte welkom vanaf 17.00 uur voor een volledig verzorgde barbecue, inclusief dessert, drankjes en volop de gelegenheid om met branchegenoten en relaties bij te praten na een enerverende tijd (deelnamekosten € 50,- excl btw p.p).

En het golfen dan?

Dat kan, we hebben voor september a.s. een afspraak met Golfclub Hoogland Amersfoort gemaakt, zodat leden die dit willen voorafgaand aan de BBQ bij FHI, een golfronde kunnen spelen met branchegenoten en relaties. Als je het fijn vindt om vooraf te golfen bij Golfclub Hoogland Amersfoort, kan je dat bij ons aangegeven. We zetten de aanmeldingen door naar de Golfclub. De kosten die gemaakt worden op de golfclub, kun je daar direct afrekenen.

Daarnaast heeft een groepje FHI-leden het initiatief genomen tot een gezamenlijke wielertocht voorafgaand aan de barbecue. Op het landgoed Leusderend is een eenvoudige douche- en kleedkamer beschikbaar om je na afloop op te frissen. Als je het leuk vindt om mee te fietsen (met eigen materiaal), dan kun je ons dit laten weten.

Meld je nu aan voor de FHI-nazomerborrel & Barbecue!

Ben je erbij? Meld je dan snel aan!
Geef hierbij aan of je ook wil fietsen of gebruik maakt van de mogelijkheid tot het spelen van een golfronde en zo ja, of je 9 of 18 holes speelt. De greenfee van de baan is niet inbegrepen en dient ter plaatse te worden voldaan aan Golfclub Hoogland Amersfoort.


Wij kijken ernaar uit om iedereen weer te ontmoeten na de zomerperiode. Hopelijk allemaal in goede gezondheid en uitgerust na een welverdiende vakantieperiode.

 

De FHI-nazomerborrel & Barbecue wordt mede mogelijk gemaakt door: