Kick-off conferentie Bits, Bricks & Behaviour en Algemene Ledenvergadering brancheorganisatie Gebouw Automatisering


Op dinsdag 4 juni 2019 vindt het FHI ledennetwerk-/managementevent en Algemene Ledenvergadering van de Nederlandse brancheorganisatie voor Gebouw Automatisering plaats. U bent van harte uitgenodigd om dit event en de ALV bij te wonen. Voorafgaand aan het event zal de kick-off van de conferentie Bits, Bricks & Behaviour gehouden worden. Tijdens de kick-off wordt u geïnformeerd over het doel van de conferentie, het programma, bezoekerswerving en deelname aan de conferentie Bits, Bricks & Behaviour.

Tijdens het managementevent wordt u door Robin de Lange, algemeen directeur Ouwehands Dierenpark, meegenomen in alle ins & outs over de dierentuin, nieuwe projecten en marketingkeuzes. Robin de Lange is van A tot Z betrokken geweest bij het ‘Pandasia-project’.

Aan de komst van de twee reuzenpanda’s gingen vele jaren van lobby met China vooraf. Robin de Lange vertelt met passie hoe dit traject verlopen is. Van de bouw van Pandasia, de samenwerking met vele partijen, de technologie en teambuilding die erbij komt kijken, als ook onderzoek, klimaat en voeding.

Aansluitend vindt de ALV plaats waar onder meer de bestuurssamenstelling, de branchebegroting en de lopende activiteiten aan de orde komen. Tijdens deze ALV wordt een nieuw kandidaat-bestuurslid voorgesteld, namelijk Jacob Janssen van SIG Air Handling the Netherlands/HCRT. Tevens stelt Wietse Hut van Sauter Nederland zich herkiesbaar voor het bestuur van de brancheorganisatie Gebouw Automatisering. Een profielschets van Jacob Janssen vind u hier.

De kick-off, kennissessie en ALV vinden plaats bij Ouwehands Dierenpark in Rhenen, u bent van harte welkom vanaf 12.00 uur. De lunch staat klaar

12.00-12.30 uur Ontvangst met lunch
12.30-14.00 uur Kick-off Conferentie Bits, Bricks & Behaviour
14.00-14.30 uur Ontvangst branche-ALV’s
14.30-15.30 uur Branche-ALV’s
15.30-16.00 uur Ontvangst managementsessie
16.00-17.30 uur Managementsessie
17.30-19.00 uur Netwerkborrel

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar Martin Hof of door het invullen van onderstaand  online aanmeld formulier.

Wij zien u graag op 4 juni 2019

.