MarketingMonday – How to ‘Webinars’


Zoals gebruikelijk in de activiteiten van FHI staat het delen van kennis centraal. Ook FHI heeft de afgelopen periode volop ingezet op alle online instrumenten. We hebben veel geleerd en graag delen we de kennis.

Vanaf februari 2021 organiseren wij dan ook elke 1e maandag van de maand om 15u MarketingMonday – How To. Met elke maand een ander onderwerp als how to: webinars, content, SEO, SEA enzovoort.

Door de fysieke beperkingen van vandaag de dag lijkt het geven van een webinar ideaal. Na ongeveer 250 webinars zijn we al veel situaties tegengekomen, graag delen wij deze kennis. Onderwerpen als de keuze van software, hardware en een deel marketing passeren de revue.

Graag nodigen wij u uit om dit webinar te volgen en ook uw ervaringen te delen, zodat we er gezamenlijk een leerzame middag van kunnen maken. Dus wilt u op korte termijn zelf een webinar organiseren, of bent u al bezig, maar benieuwd naar onze ervaringen van de afgelopen kennisweken? Meld u dan aan voor deze interactieve sessie via deze aanmeldlink.