Mini symposium Gebouwautomatisering “Platform-based ecosystems”


Platform-based ecosystems: mis de boot (niet)
De wereld om ons heen verandert in een razend tempo. De stap van elektrificering naar automatisering was een relatief langzame. De stap naar digitalisering gaat veel sneller en de volgende stap naar platform-based-ecosystemen is al gestart. Wij als professionals krijgen hier ook mee te maken.

Platform-based ecosystemen richten zich op het verbinden van (data genererende) producenten en gebruikers op een platform. Iedereen kent de voorbeelden van Uber, YouTube en Bol.com. Wat komt hierna? Wat als we data moeten gaan delen met elkaar? Wie is eigenaar van de data?

Actief verkennen
Wij willen deze wereld graag met elkaar ontdekken en samen over deze vraagstukken met elkaar in gesprek gaan. Tijdens dit minisymposium geven FHI en TVVL je een inkijkje in deze nieuwe wereld door de presentatie van onder andere Sander van den Hoven, technisch strateeg bij Microsoft gevolgd door nog 2 andere sprekers. Daarna gaan we met elkaar in dialoog over wat het voor ons en onze branche betekent. Deze sessie is geen ‘zit-en-luister’ bijeenkomst; we verwachten een levendige discussie met daarin jouw bijdrage.

Lees ook het artikel ‘Snelle opmars van platform based ecosystemen in B2B-markt’.

Aanmelden

Dit minisymposium is een initiatief van FHI Gebouw Automatisering en TVVL en u kunt zich als FHI Lid hiervoor kosteloos aanmelden door gebruik te maken van deze ticketcode : GBFHI204

Er is een gelimiteerd aantal plekken beschikbaar. FHI en TVVL hebben zojuist een selectie gemaakt uit alle inschrijvingen om een breed vertegenwoordigde groep aanwezigen te creëren. Een nieuwe inschrijving betekent hierdoor dat je op de reverselijst staat voor dit minisymposium. 

Hoe gebruik je deze ticketcode

Bekijk het Minisymposium Gebouwautomatisering: Platform-based ecosystemen op de website van TVVL en klik op ‘Ja, ik wil mezelf aanmelden’. Als je nog niet bent ingelogd, dan kun je dat op dat moment doen. Als je nog geen account hebt, dan kun je die daar aanmaken. Het account is gratis en heb je nodig om je te kunnen aanmelden voor het symposium.

Na inloggen kom je op de pagina van aanmelden voor het symposium en daar kun je een ticket kiezen. Onder de beschikbare tickets staat een vak om de ticketcode in te vullen. Vul de ticketcode in (GBFHI204) en klik op ‘Activeren’. Daardoor verschijnt het ticket ‘FHI leden’. Kies die en klik op Volgende. Voltooi vervolgens de rest van het aanmeldproces. Na aanmelden ontvang je een bevestiging.