Save the date: Eindgebruikersbijeenkomst Johan Cruijff ArenA


Noteert u alvast in uw agenda; woensdag 20 november a.s. Eindgebruikersbijeenkomst in de Johan Cruijff ArenA.

Met thema’s als digitalisering, energietransitie, duurzaamheid, IoT en sensoring beloofd deze bijeenkomst zeer interresant te worden en spreken de thema’s diverse clusters in de branche aan. Maar wat is de oorsprong van alle technologische ontwikkelingen? Ook dit onderwerp zal tijdens deze eindgebruikersbijeenkomst behandeld worden.

Met presentaties van o.a.

Henk van Raan, Chief Innovation Officer van de Johan Cruijff ArenA,

Microsoft

Honeywell

The Mobility House

etc.

Ook de afsluitende Innovation Tour mag u niet missen! De innovation Tour neemt u mee langs plekken in het stadion die normaal niet bereikbaar zijn. Zo zijn er de tweedehands accu’s uit 148 elektrische auto’s, deze mega-batterij doet dienst als back-up stroomvoorziening, niet alleen  voor evenementen in de Johan Cruijff ArenA maar ook voor de omliggende bedrijven en partners van de Amsterdam Innovation ArenA. Ook verschillende andere innovaties zullen tijdens deze bijeenkomst gepresenteerd worden.

Wilt u aanwezig zijn bij deze bijeenkomst? Kijk dan regelmatig in de agenda van de branchevereniging, ongeveer vier weken voorafgaand aan de bijeenkomst kunt u zich via deze website aanmelden. Staat u reeds op onze mailinglijst dan ontvangt u automatisch een uitnodiging.

Wilt u zich aanmelden voor onze mailinglijst? Volg dan deze link. En geef bij de Branche Gebouw Automatisering aan dat u op de hoogte wilt worden gehouden van onze workshops en bijeenkomsten. Eventueel kunt u zich ook aanmelden voor nieuws omtrent de conferentie Bits, Bricks & Behaviour.

Meer informatie volgt…