TVVL Toekomst & Trends Event 2021


Partnerorganisatie TVVL introduceert het TVVL Toekomst & Trends Events als opvolger van het Smart Cities Event. De eerste editie organiseert TVVL op donderdag 14 januari 2021. Afgelopen jaar zijn we vanwege COVID-19 met onze neus op de feiten gedrukt en blijkt dat gezondheid in gebouwen onverminderd belangrijk is. Daarom staat de eerste editie in het teken van het jaarthema 2021: Gezondheid, comfort en data.

Het nieuwe metathema ‘Inzicht in een gezonde en circulaire gebouwde omgeving’ sluit naadloos aan op het huidige metathema Beyond Smart Cities. TVVL gelooft dat in onze zoektocht naar techniek, in dienst van mens en duurzaamheid, we verder moeten kijken. Minder slecht is niet goed genoeg. Bronnen worden schaarser, efficiëntie kan niet meer de maat zijn. Laten we daarom kiezen voor goed in plaats van minder slecht. We laten de thema’s duurzaamheid en circulariteit dan ook zeker niet los, maar gooien er een schep bovenop door het toevoegen van het thema gezondheid.

Programma

Het programma sluit naadloos aan bij ons jaarthema 2021. Vanuit de expertgroep Impuls geeft Atze Boerstra een update over het PvE Gezonde Kantoren. Yvette Watson, aanjager van verduurzaming en cirulariteit, gaat in op de beweging naar eco-positieve gebouwen. TVVL voorzitter Jaap Dijkgraaf spreekt leden én niet-leden toe in zijn nieuwjaarsspeech en keynote spreker Wilco van Rooijen neemt ons mee in zijn ervaringen van gezonde lucht in de bergen.

We zorgen voor veel afwisseling en natuurlijk kun je onder leiding van dagvoorzitter Andy van den Dobbelsteen vragen stellen aan de sprekers.

Bekijk het volledige programma

Aanmelden & praktische informatie

Het Toekomst & Trends Event organiseren we op donderdag 14 januari 2021. Het is een online evenement. Na aanmelding ontvang je een bevestiging en in de week van het event ontvang je de link om deel te nemen.

Aanmelden via deze link