Word lid van FHI Gebouw Automatisering

Een netwerk waarin alle kennis van gebouwautomatisering samenkomt. Waar partijen elkaar vinden op beurzen, evenementen en workshops. En waar je er niet alleen voor staat in een continu veranderende omgeving. Of je nu actief bent in ontwerp, realisatie, uitvoering of beheer van gebouwen: bij de brancheorganisatie Gebouw Automatisering van FHI helpen we je vooruit.

De voordelen in het kort:

  • Breid je netwerk uit met partners en potentiële klanten.
  • Vergroot je kennis tijdens de exclusieve evenementen.
  • FHI is partner van MKB Nederland. Laat ons opkomen voor jouw belangen.
  • Vraag advies over thema’s als bedrijfsvoering, juridische procedures en personeelszaken.
  • Ontvang collectiviteitskorting van onze partners.

 

 

 

 

 

 

 

Direct aanmelden

Een groot netwerk

De bestaande bebouwde omgeving is continu in beweging. We zien steeds slimmere en duurzamere gebouwen die vragen om brede technologische mogelijkheden. Als lid van FHI vergroot je je netwerk en kom je in contact met eindgebruikers en partnerorganisaties. Laat je op het online platform inspireren door conculega’s en laat je bedrijf zien aan potentiële klanten. Samen creëren we de beste oplossingen.

Evenementen & conferenties

We organiseren regelmatig bijeenkomsten, events en seminars. Je ontmoet er andere FHI-leden en ontdekt alles over de actuele thema’s. Denk aan duurzaamheid, digitalisering, veiligheid en onderwijs & arbeid. Ook organiseren we een jaarlijkse conferentie waar je jouw bedrijf kunt profileren bij potentiële klanten.

Over FHI

FHI is de federatie van technologiebranches: een sterke organisatie die leden samenbrengt en ze op de hoogte houdt van alle relevante ontwikkelingen in de branche. Daarnaast biedt FHI ondersteuning bij bijvoorbeeld bedrijfsvoering, juridische procedures en personeelszaken.

Meer informatie over de tarieven kan je hier terug vinden.

Sluit je aan bij branchevereniging Gebouw Automatisering en geniet van de voordelen,  aanmelden kan via onderstaand formulier.