Najaarsactiviteiten

 

Op 30 september was het de bedoeling om een eindgebruikersbijeenkomst voor onze leden te organiseren met de Jaarbeurs, omdat tegelijkertijd de branches Industriële Elektronica en Laboratorium Technologie dan een beurs zouden organiseren op die locatie. Deze beurs gaat helaas niet door. In overleg met de Jaarbeurs zoeken we nu naar een alternatief omdat het onderwerp “de duurzame vernieuwing van de Jaarbeurs” zeer interessant is voor onze leden. Hiervan zullen we u op de hoogte houden.

 

VGME organiseert op 30 september een bijeenkomst in het gloednieuwe AFAS Theater met een presentatie van Richard van Hooijdonk. De focus ligt op de IT en dit is zowel relevant voor leden van onze branche als de vastgoedeigenaren. Met VGME is afgesproken, dat leden van de branche Gebouw Automatisering voor €75,- excl. BTW kunnen deelnemen aan deze avond (17.00 – 21.30 uur incl. Walking dinner). De registratie voor leden van Gebouw Automatisering wordt vanaf vrijdag 3 september geactiveerd. Dat mailen we volgende week.

 

VGME haalt de bijeenkomst als volgt aan: “IT, we denken er niet direct bij na, maar het vastgoed valt of staat bij deze technologie. Vastgoed-software, administratiesoftware en cybersecurity zijn maar enkele van de onderdelen waar wij regelmatig mee te maken hebben. Maar wat als er iets gebeurd, een hack bijvoorbeeld? Tijdens deze Vastgoedsociëteit praten we over de kansen en bedreigingen van vastgoedsoftware.” Voor meer informatie volg deze link.

 

In een eerder artikel is de ALV + de eindgebruikersbijeenkomst op 12 oktober 2021 al aangehaald en zullen we de leden nader informeren over de bijeenkomsten in november en december, zo gauw we daar inhoudelijk meer over kunnen vertellen. Daarnaast organiseert de vereniging bijeenkomsten in het kader van DBCA, de ALV, de conferentie Bits, Bricks & Behaviour, werkgroepen en eindgebruikersbijeenkomsten.