Netwerkbijeenkomst bij The Green Village op 14 december

De branche Gebouw Automatisering brengt op donderdag 14 december een bezoek aan The Green Village in Delft.

MELD JE AAN VOOR DEZE NETWERKBIJEENKOMST

The Green Village

Een duurzame toekomst vraagt om innovatieve ideeën en nieuwe bruikbare methoden en technieken. Op The Green Village onderzoeken, experimenteren, valideren en demonstreren kennis- en onderwijsinstellingen, ondernemingen, overheden én burgers hun duurzame innovaties. The Green Village is een regelluw “openlucht-laboratorium” op TU Delft Campus met een focus op de gebouwde omgeving waar getest kan worden op wijk-, straat- en gebouwniveau. Met toegang tot het innovatie-ecosysteem van de TU Delft ligt de wetenschap letterlijk om de hoek. Er wordt gewoond, gewerkt en geleerd.

We krijgen een rondleiding en horen meer over de missie en visie van The Green Village.

Brains 4 Buildings

Dit multi-stakeholder programma wordt geleid door en zit gevestigd in de TU Delft. Als FHI Gebouwautomatisering zijn wij partner van Brains 4 Buildings. Tijdens deze bijeenkomst geeft Brians 4 Buildings terugkoppeling over de onderzoeken en behaalde resultaten.

Programma:

  • 13:30: Ontvangt
  • 14:00: Drie korte presentaties
    • Tim Jonathan (projectmanager The Green Village)
    • Jan Knijnenburg (PRIVA) )
    • Laure Itard (scientific coördinator Brains4Buildings project)
  • 15:15 Rondleiding op The Green Village
  • 16:00 Borrelen

Tim Jonathan (projectmanager The Green Village) zal wat vertellen over het Cocreation Centre. Dit gebouw doet dienst als event locatie op The Green Village en wordt gebruikt als testlocaties voor verschillende innovaties.

Jan Knijnenburg van Priva zal wat vertellen over het intelligente gebouwbeheersysteem van het Cocreation Centre waaraan Priva werkt.

Laure Itard (scientific coördinator Brains4Buildings project) vertelt over het onderzoek dat wordt uitgevoerd binnen het Brains4buildings project. Binnen dit project wordt gewerkt aan data gedreven oplossingen om gebouwen energie-efficiënter, comfortabeler en energieflexibeler te maken.

Aanmelden kan HIER