24/7 Prestatie Management

24/7 Prestatie Management Door: Webeasy

Al worden gebouwinstallaties tegenwoordig steeds energiezuiniger, tegelijkertijd blijkt dat nog veel energie verloren gaat. Vooral te wijten aan reactief functionerende besturingsapplicaties. ‘Monitoren is één, problemen kunnen ondervangen en voorkomen een volgende stap.’

Installaties worden bij oplevering ingeregeld conform ontwerp condities. Maar staan deze ontwerp condities op het moment van inregelen wel in relatie tot het actuele gebruik? Vaak worden eventuele afwijkingen die ontstaan door het actuele gebruik in de nazorgfase verholpen door reactief te reageren. Het is symptoombestrijding waardoor installaties in de loop der jaren “ontregeld” raken.

Van nazorg op afstand naar 24/7 prestatie management
Met “NXT LVL in Duurzame Nazorg” wordt de installatie 24/7 continu proactief gecontroleerd op de juiste werking van de (zojuist) opgeleverde installatie. Eventuele afwijkingen worden snel inzichtelijk gemaakt, zowel regeltechnisch al werktuigbouwkundig. De opdrachtgever krijgt een dashboard, met daarop alle mogelijke informatie over het functioneren van de gebouwinstallatie. Dit dashboard is ongeacht waar u bent en ongeacht welk moment van de dag zichtbaar. Met deze next level in duurzame nazorg kan Webeasy problemen voorzien, zodat ze niet verholpen maar voorkomen worden. Resultaat? Co2 besparing en 10% – 35% Energiebesparing!

Voordelen

  • 24/7 in één oogopslag inzicht in de prestaties;
  • 10 – 35% energiebesparing;
  • Kostenbesparing door snelle opsporing van energieverspilling en door reductie onderhoud & inspectie;
  • Aantoonbare besparingen voor de huurder en daarmee verduurzaming van het gebouw (Breeam, GPR+, Label C, etc.);
  • Een comfortabel, duurzaam en gezond gebouw.