Bijeenkomsten en deskundigheid van leden

Bijeenkomsten en deskundigheid van leden Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Op 24 maart 2022 organiseert de brancheorganisatie van Gebouw Automatisering een bijeenkomst met focus op de samenwerking in de keten, die ook wel de bouwkolom genoemd wordt. Als er door klimaatplannen ambities zijn, om veel bestaande faciliteiten te verbouwen, dan lijkt de huidige aanpak met openbare aanbestedingen niet efficiënt en effectief. Sprekers van een ingenieursbureau en een adviseur zullen ingaan op de uitdaging, om een goede relatie in de keten met inspiratie over allerlei nieuwe technologische mogelijkheden te combineren met de huidige vorm van samenwerken.

Met 40 tot 50 aanwezige professionals uit de keten voor de gebouwde omgeving wordt, door zowel de presentaties als de discussies over die inhoud, kennis geboden om de actuele uitdagingen op een moderne manier aan te pakken door de samenwerking te verbeteren. Er zal een maximum van twintig niet-leden aangehouden worden voor deze bijeenkomst.

Het exacte programma en de locatie zijn op dit moment nog niet 100% zeker en dus zullen wij u later informeren over de concrete inhoud van deze bijeenkomst. U kunt zich wel al alvast aanmelden via een mail aan Max Meijer zodat we u op de hoogte kunnen houden.

Andere voorbeelden van deskundigheid worden gepubliceerd op de site van FHI. Eén van de leden, Rensen Regeltechniek B.V.,  heeft een artikel geplaatst over het gebruik van Digital Twin technologie en Artificial Intelligence voor bewust energieverbruik. Het pilotproject in het gebouw Zodiac van de WUR wordt hierbij aangehaald, om te onderzoeken wat de toegevoegde waarde is voor het technisch onderhoud, installatie prestaties, comfort én natuurlijk energieverbruik.