Bits, Bricks & Behaviour 2020, broeinest van innovatieve gebouwgebonden technologieën

Bits, Bricks & Behaviour 2020, broeinest van innovatieve gebouwgebonden technologieën Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Bent u eigenaar of huurder van een utiliteitsgebouw, investeerder, projectontwikkelaar facilitair manager of eindgebruiker? U wilt weten welke ontwikkelingen er zijn op het vlak van slimme gebouwen en gebouwautomatisering? Voor al uw antwoorden op specifieke vragen bij hedendaagse uitdagingen in de gebouwde omgeving bezoekt u de interactieve onlien conferentie Bits, Bricks & Behaviour.

Technologie is aanwezig in ieder gebouw, van klimaatinstallaties tot sensoren die bezetting, energie en luchtkwaliteit meten. Reeds bestaande technieken en oplossingen zijn juist in deze tijd van extra waarde en ondersteunend bij hedendaagse corona uitdagingen zoals het houden van anderhalve meter afstand, luchtverversing, bezetting- en benutting van een gebouw.

De conferentie Bits, Bricks & Behaviour geeft de bezoeker inzicht in- en antwoorden op specifieke vragen bij hedendaagse uitdagingen omtrent digitalisering, duurzaamheid, cyber security, circulariteit en de energietransitie. In het programma komen thema’s als machine learning, artificiële intelligentie, BIM, welzijn, 5G in de gebouwde omgeving, digital twins, blokchain, data en data-analyse aan de orde. Tevens worden gerealiseerde business cases zoals technologie en zorg in paneldiscussies besproken.

In specifieke markt- en branchegerichte programmaonderdelen wordt interactie gecreëerd tussen bezoekers, kennisinstituten en autoriteiten op het vlak van gebouwautomatisering. Interactie en het delen van kennis staat in het programma centraal. De conferentie dient zo als broeinest voor gebouw gebonden technologische oplossingen bij hedendaagse uitdagingen

Iedere dag van de week van de week van de gebouwautomatisering wordt een specidiek marktsegment behandeld:

Maandag 9 november: Zorggebouwen
Dinsdag 10 november: Universiteiten en instituten
Woensdag 11 november: Overheidsgebouwen
Donderdag 12 november: Kantoor en bedrijfsgebouwen
Vrijdag 13 november: Data & telecom

Meld u alvast aan voor een gratis digitaal bezoek:

https://fhi.nl/digitaalgebouwvandetoekomst/aanmelden-conferentie-bits-bricks-behaviour/

En houd de komende weken de LinkedIn pagina van de conferentie Bits, Bricks & Behaviour in de gaten voor meer nieuws en programma-aankondigingen of kijk op de website van de conferentie.