Branchelid TÜV Nederland certificeert werkconcept 6 Feet Office

Branchelid TÜV Nederland certificeert werkconcept 6 Feet Office Door: FHI

Branchelid TÜV Nederland certificeert werkconcept 6 Feet Office

Deze week heeft adviseur Cushman & Wakefield het 6 Feet Office-concept onthuld. Een werkplekconcept voor de toekomstige anderhalvemetereconomie. Dit concept maakt het kantoorhoudende organisaties mogelijk om zoveel mogelijk werkplekken binnen de kantooromgeving, conform de voorschriften van de overheid, in gebruik te nemen.

Deze wereldprimeur kent een gecertificeerd protocol van TÜV Nederland, branchelid Gebouw Automatisering bij FHI. Zij zijn een technische service provider in onafhankelijke beoordeling. Hierbij kan gedacht worden aan certificering of andere veiligheidsonderzoeken.

Bij dit project heeft TÜV Nederland met de certificering aantoonbaar gemaakt dat met dit concept de risico’s op virusbesmettingen in de kantooromgeving beperkt kunnen worden. Dankzij deze certificering hebben Cushman & Wakefield bevestigd dat het anderhalvemeter-werkconcept daadwerkelijk risicomijdend is. De vervolgstap nu is dat het 6 Feet Office-concept in verschillende kantoren in Nederland getest zal worden.

Voor meer informatie kunt u de website van TÜV raadplegen.