Conferentie Bits, Bricks & Behaviour 2019

Conferentie Bits, Bricks & Behaviour 2019 Door: FHI

De organisatie van de conferentie Bits, Bricks & Behaviour 2019 is gestart. Opnieuw zal de conferentie tegelijk plaatsvinden met het evenement Smart Homes & Intelligent Buildings van de Jaarbeurs. De bezoekers hebben toegang tot beide programma’s en de gemeenschappelijke informatiemarkt.

Inmiddels is de datum van de conferentie Bits, Bricks & Behaviour van 2019 bepaald en kunt u zich inschrijven als deelnemer aan de informatiemarkt.

U kunt 5 november 2019 alvast in uw agenda noteren als datum voor de conferentie Bits, Bricks & Behaviour. Samen met alle exposanten, sprekers en bezoekers maken we van de conferentie Bits, Bricks & Behaviour 2019 wederom een succes.

Tevens kunt u zich alvast inschrijven als exposant door het sturen van een email aan Martin Hof.

Binnenkort komt de programmacommissie voor de eerste keer samen om een interessant en gevarieerd programma samen te stellen. De onderwerpen die beslist aan de orde moeten komen,  met daarbij de juiste sprekers, zullen door de programmacommissie bepaald en benaderd worden.

Heeft u suggesties voor onderwerpen of sprekers? Ook dan kunt u een email sturen naar Martin Hof. Of wanneer u zelf een presentatie wilt verzorgen kunt u dit per email aangeven. Uw suggestie zal door de programmacommissie worden besproken.