Conferentie Bits, Bricks & Behaviour 5 november 2019

Conferentie Bits, Bricks & Behaviour 5 november 2019 Door: FHI, federatie van technologiebranches

De datum is geprikt en het programma van de conferentie Bits, Bricks & Behaviour gepubliceerd op de conferentie website. Over twee maanden, dinsdag 5 november a.s. zijn gebouweigenaren, vastgoedbeleggers/-investeerders, projectontwikkelaars, directies, facility managers en andere stakeholders aanwezig in de Supernova van de Jaarbeurs Utrecht. De conferentie Bits, Bricks & Behaviour wordt gezamenlijk met de conferentie Smart Homes & Intelligent Buildings georganiseerd. Bezoekers hebben gratis toegang tot de gezamenlijke informatiemarkt en beide conferentieprogramma's.

Cyber security, duurzaamheid, digitalisering en de energietransitie zijn de thema's die dit jaar als rode draad door het programma lopen. Het afwisselende programma sluit aan bij de brede doelgroep die geïnteresseerd is in de conferentie, hedendaagse uitdagingen in cyber security, de rol van technologie bij verduurzaming en de toepassing van waterstof binnen de gebouwde omgeving komen aan de orde. Maar ook vraagstukken over het welzijn van gebruikers, IoT en zelflerende, empathische gebouwen zijn interessante onderwerpen die het programma complementeren.

Toonaangevende bedrijven op het gebied van gebouw automatisering presenteren zich op de informatiemarkt met producten, diensten en de noviteiten uit de branche. Mocht u als exposant deel willen nemen aan de informatiemarkt, dan kunt u zich aanmelden via de conferentie website.

Het doel van de conferentie is om de ontwikkelingen binnen gebouw automatisering aan te kaarten, maar ook om eindgebruikers met leveranciers van producten/diensten in contact te brengen. Gebouweigenaren, vastgoedbeleggers/-investeerders, projectontwikkelaars, directies, facility managers en andere stakeholders worden uitgenodigd om kennis met elkaar te delen en besef te creëren over de mogelijkheden voor een duurzamer Nederland.

De registratie voor bezoekers van de conferentie Bits, Bricks & Behaviour is geopend, via de conferentie website kunnen geïnteresseerden zich registreren als bezoeker van de gezamenlijke conferentie Bits, Bricks & Behaviour en Smart Homes & Intelligent Buildings. De vorige conferentie, georganiseerd op 22 november 2018, werd bezocht door meer dan 700 personen. Ook voor deze editie van de conferentie Bits, Bricks & Behaviour is de verwachting dat vele geïnteresseerden zich aan zullen melden. Wilt u zeker zijn van toegang en op de hoogte gebracht worden van de ontwikkelingen binnen de branche? Meld u zich dan kosteloos aan.