Conferentie Bits, Bricks & Behaviour hernoemd naar Digitaal Gebouw van de Toekomst

Conferentie Bits, Bricks & Behaviour hernoemd naar Digitaal Gebouw van de Toekomst Door: FHI federatie van technologiebranches

De conferentie Bits, Bricks & Behaviour krijgt een nieuwe titel. Het evenement zal vanaf dit jaar de titel ‘Digitaal Gebouw van de Toekomst’ dragen. Hiermee willen de deelnemers vanuit de branche Gebouw Automatisering een duidelijker omschrijving geven van het inhoudelijke programma van de conferentie.

Het besluit tot een naamsverandering is genomen tijdens een evaluatiebijeenkomst van Bits, Bricks & Behaviour 2021.

Tijdens de evaluatie werd duidelijk dat de deelnemers een andere titel wilden hanteren. Het zou moeten gaan om een naamgeving die toekomstbestendig is en alle doelgroepen aanspreekt. Naar aanleiding van de evaluatie is er een mini-enquête uitgevoerd onder de leden, waarbij de respons 25 procent bedroeg.

Uiteindelijk is bij meerderheid besloten om de conferentie de naam ‘Digitaal Gebouw van de Toekomst’ te geven. Naast de naamsverandering zal er ook een nieuw logo ontwikkeld worden.

De branche Gebouw Automatisering gaat op korte termijn van start met de werving van exposanten. De bezoekerswerving start in september. De conferentie staat gepland op 8 november 2022.