Conferentiewebsite Bits, Bricks & Behaviour bijgewerkt voor BBB 2020

Conferentiewebsite Bits, Bricks & Behaviour bijgewerkt voor BBB 2020 Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

De website van de conferentie Bits, Bricks & Behaviour is inhoudelijk bijgewerkt voor de conferentie over gebouwautomatisering in 2020. Op 10 november van dit jaar wordt de ééndaagse conferentie over gebouwautomatisering en gebouwbeheersystemen georganiseerd in Congrescentrum Supernova van de Jaarbeurs Utrecht.

Ook de vormgeving van de website is volledig aangepast en bijgewerkt, nieuwe banners en kleuren die corresponderen met de nieuwe FHI huisstijl.

Op de website van de conferentie Bits, Bricks & Behaviour leest u het laatste nieuws over het programma, sprekers en lezingen,  deelnemende exposanten en partners. Tevens geeft de website de mogelijkheid om terug te blikken op alle voorgaande edities. De eerste editie van de conferentie werd georganiseerd op 17 september 2013. Alle programma's van 2013 t/m 2019 zijn te bekijken op de website, waarbij het programma van 2019 zelfs als podcast terug is te beluisteren. Ook kunt u door de foto's en video's uit voorgaande jaren de sfeer proeven van deze succesvolle, interessante en inspirerende conferentie.

De coronacrisis raakt ons allemaal. De brancheorganisatie Gebouw Automatisering leeft mee met iedereen die besmet is met dit vreselijke virus en de zieke mensen thuis en in ziekenhuizen. Onze gedachten zijn bij de overledenen en de getroffen families, vrienden en kennissen. Wij wensen iedereen veel sterkte in deze moeilijke tijd.

De wereldeconomie krijgt harde klappen, er is veel onzekerheid over de toekomst en de economie. Veel bedrijven en organisaties maken moeilijke tijden door. Ook de leden van de bij FHI aangesloten branches voelen de uitwerkingen van de maatregelen die ons allemaal raken. De brancheorganisatie Gebouw Automatisering steunt haar leden door het geven van informatie en door de samenwerking met partners van FHI, waaronder Lexsigma Advocaten en ArboNed.

De conferentie Bits, Bricks & Behaviour kan uiteraard ook niet om de coronacrisis heen, echter kan de conferentie ook een goed moment zijn voor organisaties om zich te presenteren aan de branche en eindgebruikers.  FHI Gebouw Automatisering volgt uiteraard de richtlijnen van het RIVM en de aanwijzingen van de Nederlandse overheid.

De brancheorganisatie volgt de ontwikkelingen rondom de coronacrisis, onder andere met een uitgebreid dossier, maar treedt de toekomst positief tegemoet. Met positivisme organiseren wij de conferentie Bits, Bricks & Behaviour 2020. Deelt u met ons deze positieve blik op de toekomst en doet u met uw bedrijf ook mee aan de conferentie en de informatiemarkt?

Meer informatie: via een e-mail naar Martin Hof of bel met FHI Gebouw Automatisering op telefoonnummer 033 465 75 07.