Donderdag 9 november is de nieuwe editie van Digitaal Gebouw van de Toekomst

Donderdag 9 november is de nieuwe editie van Digitaal Gebouw van de Toekomst Door: Federatie van Technologie branches

Soms past een jasje niet meer goed of is de pasvorm niet juist, daarom is er besloten om de conferentie in een geheel 'nieuw' jasje te steken. We hebben enkele weken geleden met een fijne groep exposanten bij elkaar gezeten en daar hebben we de nieuwe vorm besproken. De opzet delen we graag met jullie.

Programma

De gehele dag is gericht op de eindgebruiker en de vragen waarmee zij rondlopen. Het antwoord op deze vragen krijgen ze bij Digitaal Gebouw van de Toekomst. Door een lezing bij te wonen of door één van jullie stands te bezoeken. Het programma is kort en krachtig: vier tot vijf plenaire sprekers vullen het programma, er zijn geen sprekers meer vanuit de exposant. De plenaire sprekers zijn onafhankelijk en gaan in op een thema dat speelt bij de eindgebruiker.

Start en eindtijd

We starten de dag dit keer later vanaf een uur of 11, zodat iedereen na de files naar de locatie kan komen. We eindigen de dag ook eerder, met dezelfde reden. Fijn om zonder files naar huis te kunnen rijden.

Inschrijven

Ook deze dag bijwonen en je bijdrage leveren, je bent van harte welkom. Je inschrijven als exposant kan via het Inschrijfformulier exposant 'Digitaal gebouw van de Toekomst'.

Toegang conferentie

De conferentie is gericht op eindgebruikers. Als exposant mag je met maximaal 3 collega’s aanwezig zijn. En uiteraard kun je onbeperkt je relaties (eindgebruikers) uitnodigen om deel te nemen. Vertegenwoordigers uit de sector die niet exposeren, betalen een toegangsprijs.

Exposanten overleg

Daarnaast nodigen we je graag uit voor het exposanten overleg op 16 mei om 10.00u, deze is digitaal via teams. Hiervoor volgt nog een outlook uitnodiging. 
Tijdens dit overleg lichten we de nieuwe opzet toe en bespreken we het programma. We definiëren samen de vragen die we tijdens de conferentie willen beantwoorden en denken na over de invulling hiervan met sprekers.
 
We zien je inschrijving graag tegemoet!