Heb jij 24/7 ál je regelinstallaties in 1 beeld?

Heb jij 24/7 ál je regelinstallaties in 1 beeld? Door: Rensen
Als ze bij Rensen niet gevonden krijgen wat ze nodig hebben, dan ontwikkelen ze het zelf!

Zoals hun Rensen Verbinding. Dit is één beveiligde verbinding naar al jouw projecten. Met een persoonlijk en dubbelbeveiligd gebruikersaccount log je in op de RensenWebPortal, die meteen jouw complete projectenoverzicht laat zien. Per installatie kun je storingen aflezen, verbindingen maken met verschillende installatie-onderdelen, documenten inzien en een logboek bijhouden. 

Streng beveiligde data-uitwisseling 

Omdat jij geen ongewenste digitale gasten bij jouw installaties wil hebben, is de verbinding extra streng beveiligd. De toegepaste gateway is voorzien van een beveiligde sleutel die alleen bereikt kan worden met een vooraf ingestelde centrale hub. Die hub is in beheer bij Rensen.

Zij maken een rechtstreekse beveiligde connectie tussen de gebruiker en Rensen. Dankzij dit gesloten circuit kan jij veilig de installaties beheren en bedienen.

Webbeheer via de RensenWebPortal

De RensenWebPortal is een website waar je met een gebruikersaccount en beveiligingstoken kan inloggen om de projecten te bekijken.

Op de landkaart zie je allereerst je projectenoverzicht. Door op een projectlink te klikken, kan je vervolgens inloggen op die specifieke installatie en zie je de actuele waarden in het totaalbeeld. Naast dit totaalbeeld kan je ook grafieken en overzichten van alarmen opvragen.

Wil je ook ontdekken hoe het anders kan? Neem dan contact op met Rensen