Nieuwe directeur NEVAP.

Nieuwe directeur NEVAP. Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

 

Per 1 april aanstaande is Mayra Rijkse de nieuwe directeur van NEVAP (Nederlands Vastgoedexploitatie Platform). Zij volgt hiermee Ilja Werkhoven op die drie jaar deze functie bekleedde en onlangs is gestart als directeur bij ABT B.V.

Mayra heeft ruime ervaring met het organiseren van evenementen, congressen en beurzen en een uitgebreid netwerk in de vastgoedsector. Sinds 2004 is zij werkzaam bij PROVADA, eerst als Content Director en sinds 2019 als Operational Director.

Vertrouwen in de toekomst
NEVAP is blij met haar komst als directeur en verwacht dat zij met haar brede achtergrond en relevante netwerk het platform verder kan verdiepen en verbreden. Edwin van de Woestijne, voorzitter van het bestuur: ”Ik ben heel blij met de komst van Mayra. En niet alleen ik, maar ik spreek namens het hele bestuur. Ik heb er alle vertrouwen in dat we met Mayra de groei gaan realiseren die we als vereniging voor ogen hebben. Daarom kijk ik uit naar een prettige samenwerking.”

Mayra over haar nieuwe functie
“Ik ben ontzettend blij met mijn toekomstige nieuwe rol als directeur van NEVAP. Een platform waar het overdragen en ontwikkelen van kennis én het aanjagen van innovatie voorop staan en waar de maatschappelijke trends tastbaar gemaakt worden. En wel zo dat leden en partners er mee aan de slag kunnen binnen hun eigen organisaties. Vanuit mijn brede achtergrond draag ik graag bij aan het aanjagen van die vernieuwing - zonder tradities overboord te gooien - en het inhoudelijk verbinden van de leden en toekomstige belanghebbenden binnen en buiten de sector.”

Over NEVAP
NEVAP is het Nederlands Vastgoedexploitatie Platform; hét onafhankelijk kennis- en innovatieplatform in de vastgoedexploitatie sector. Doelstelling van NEVAP is het verhogen van de kwaliteit en het aanjagen van de innovatie in de vastgoedexploitatie sector. NEVAP is interessant voor alle personen en/of organisaties, die op professionele wijze betrokken zijn bij de exploitatie van vastgoed, zoals vastgoedmanagers en beleggers in vastgoed op directie- en managementniveau, overheidsfunctionarissen, docenten en studenten. Meer informatie vindt u op www.nevap.nl