Onderhoud Provinciehuis Noord-Brabant gegund aan Rensen

Onderhoud Provinciehuis Noord-Brabant gegund aan Rensen Door: Rensen

De komende drie jaar mag Rensen het inspanningsgericht onderhoud meet- en regeltechniek verzorgen voor het Provinciehuis Noord-Brabant.

Een vertrouwde klus, want in 2015 was Rensen verantwoordelijk voor de realisatie van de nieuwe regeltechniek voor het Provinciehuis. De afgelopen vijf jaar heeft Rensen met veel passie en plezier het onderhoud van de installaties gedaan. Voor Ruud Cuppé, commercieel directeur bij Rensen, is het een thuiswedstrijd met een gouden randje. “Ik mag me een trotse inwoner van de gemeente ’s-Hertogenbosch noemen. Tijdens de uitvoering in 2015 ben ik zo vaak mogelijk als kon op locatie geweest. Dat we de komende jaren weer het onderhoud mogen doen, voelt echt als een waardering voor ons werk van de afgelopen jaren. Samen met het Provinciehuis gaan we voor een groene toekomst van het gebouw.”

Bijna driekwart van de medewerkers van Rensen woont in Noord-Brabant. Dus ook voor hen is het een thuiswedstrijd. Michel Schmitz, servicetechnicus bij Rensen, is verantwoordelijk voor het preventieve onderhoud bij het Provinciehuis. “Ook ik ben betrokken geweest bij de realisatie in 2015. Het ombouwen gebeurde terwijl het gebouw gewoon in gebruik en in bedrijf was. Hier zijn heel wat weekenden voor doorgewerkt!” Na de realisatie is Michel blijven ‘plakken’ voor het onderhoud van de installatie. “Ik loop al meer dan vijf jaar in het gebouw rond. Ik durf wel te zeggen dat ik het nu op mijn duimpje ken,” vertelt hij lachend.  

 

Rensen kijkt uit naar wederom een fijne samenwerking met de provincie Noord-Brabant!