Puntjes op de i voor Bits, Bricks & Behaviour 2018

Puntjes op de i voor Bits, Bricks & Behaviour 2018

Door: FHI, federatie van technologiebranches

In voorbereiding op Bits, Bricks & Behaviour 2018, het event dat op 22 november in de Jaarbeurs Utrecht wordt gehouden, werden tijdens de Kick-Off bijeenkomst de grote lijnen uitgezet. De focus bij dit event ligt op techniek, inspirerende verhalen en de laatste ontwikkelingen op het gebied van gebouw automatisering.

Het programma van Bits, Bricks & Behaviour richt zich op kennisoverdracht in techniek (Bits), gebouwen (Bricks) en het gedrag en toepassingen bij eindgebruikers (Behaviour). Deze drie thema’s zullen in de vorm van drie tracks ingevuld worden tijdens het lezingenprogramma. De programmacommissie heeft veel ideeën, maar de definitieve invulling moet nog worden gemaakt.

Tijdens de Kick-Off zijn ook de doelen voor Bits, Bricks & Behaviour opgesteld. Door het verder verbeteren van de kennisuitwisseling wil het event groeien naar minimaal vierhonderd bezoekers groeien. Ook moet het event er voor zorgen dat gebouw automatisering in de gebouwde omgeving een betere positie krijgt.

Bits, Bricks & Behaviour zal samen met het Smart Homes & Intelligent Buildings, een evenement van de Jaarbeurs Utrecht, worden gecombineerd. Bezoekers hebben toegang tot beide programma’s en de gemeenschappelijke informatiemarkt.