Stadion Feyenoord City – visie op de nieuwbouw

Stadion Feyenoord City – visie op de nieuwbouw Door: FHI federatie van technologiebranches

Stadion Feyenoord City – visie op de nieuwbouw

or de zomer is er een bouwvergunning afgegeven voor het nieuwe stadion van Feyenoord. Jeroen Tamsma is de verantwoordelijke ontwerpmanager en hij zal in zijn presentatie  tijdens de conferentie van Bits, Bricks & Behaviour ingaan op de visie van de nieuwbouw. Het unieke project voor Feyenoord en Rotterdam is integraal onderdeel van de gebiedsontwikkeling Feyenoord City. De visie op dit Nieuwe Stadion zal inspiratie geven aan allerlei andere nieuwe gebouwen en gebieden.

Het is in vele opzichten een multifunctioneel project. Het wordt een voetbaltempel, waar ook concerten, congressen en andere zakelijke bijeenkomsten mogelijk worden gemaakt. Bij het ontwerp is met allerlei technische mogelijkheden rekeningen gehouden en er lopen innovatie-trajecten op onder meer het gebied van gastvrijheid, veiligheid en duurzame energie.

Tegelijkertijd kijkt men in het ontwerp goed naar de meerwaarde van technologie: low-tech waar dat voor een stadionfunctie gebruikelijk is en high tech waar dat de multi-functionaliteit van dit nieuwe stadion zal helpen.

Wie een goede indruk wil krijgen van hoe de grootschalige gebiedsontwikkeling Feyenoord City zich de komende jaren ontvouwt, kan een kijkje nemen op de gloednieuwe website: gebiedsontwikkeling.feyenoord-city.nl. Op deze website krijg je als bezoeker in tekst en beeld een duidelijk idee van hoe de gebiedsontwikkeling van Feyenoord City eruit komt te zien en wat de ambities zijn.

Meld u hier aan voor een bezoek aan Bits, Bricks & Behaviour 2021. Het volledige programma kunt u hier vinden.