Vastgoedmanagers krijgen punten voor deelname conferentie


De vorig jaar aangekondigde samenwerking tussen de organisatie van vastgoedmanagers, VGME, en gebouwautomatiseerders, FHI GA, krijgt vorm en inhoud bij de organisatie van de conferentie ‘Bits, Bricks & Behaviour 3.1/3.2′.

loek-langezaal
VGME voorzitter Loek Langezaal  nodigt alle leden, sponsoren en relaties uit voor de conferentie, in het kader van de samenwerking met FHI GA. De eerste conferentiedag, 9 november, wordt afgesloten met een gezamenlijke netwerkborrel op conferentielocatie, CineMec Utrecht. Voor de VGME geregistreerden betekent het deelnemen aan de conferentie en de netwerkbijeenkomst, de mogelijkheid 4 VGME PE-Punten voor permanente educatie te verkrijgen.

Het volledige programma van 9 en 10 november is beschikbaar op http://www.conferentiegebouwautomatisering.nl
De samenwerking van beide organisaties bij de conferentie is de opmaat naar een compleet gezamenlijk jaarprogramma voor 2017, dat komende maanden wordt voorbereid.

vgme

VGME is een vastgoed netwerkorganisatie met ruim 500 geregistreerden. De geregistreerden voeren de registratie RVGME, beschikken allen over een HBO+ niveau en zijn veelal werkzaam op besluitvormende posities in alle segmenten van de vastgoedbranche.