Workshops van FHI Advies voor bedrijfskundige ondersteuning

Workshops van FHI Advies voor bedrijfskundige ondersteuning Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

De workshops zijn de laatste jaren goed bezocht. FHI Advies biedt een sterk netwerk aan professionals voor bedrijfskundige ondersteuning. Daarnaast geven de workshops kansen aan leden om hun netwerk binnen de andere branches uit te breiden. Dat is een sterk voordeel voor deelnemers. Daarom streeft FHI ook ernaar om in de nabije toekomst de workshops weer fysiek te laten plaatsvinden. Wat zijn de komende drie workshops?

 

Wij kiezen thema’s uit op basis van populaire actuele onderwerpen en veel gestelde vragen. Op 3 maart 2022 wordt de nadruk gelegd op Koude Acquisitie. Van veel leden krijgen wij signalen, dat de Covid-periode een moeilijke tijd is geweest om nieuwe klanten te benaderen. Nu de beperkingen verminderen biedt dat dus ook ruimte in het benaderen van minder bekende relaties en de workshop kan u daarin ondersteunen.

 

Op dinsdag 8 maart wordt een HRM onderwerp aan de orde gesteld: duurzame inzetbaarheid in de praktijk. Medewerkers die vitaal zijn, zich gesteund voelen en ontwikkelmogelijkheden krijgen zijn gelukkiger, productiever en werken langer voor dezelfde werkgever. In deze actieve workshop gaat u samen aan de slag en wordt geleerd van elkaars praktijk. Met praktische tips en vele voorbeelden kun je direct aan slag.

 

‘Het aansturen van servicemedewerkers als ambassadeur’ is voor andere professionals binnen uw organisatie van belang. Deze workshop vindt plaats op donderdag 10 maart 2022. Bij onderhoud, service en reparatie krijgen klanten te maken met jullie ‘ambassadeur’: hoe kunnen de extra kansen dan het beste benut worden?

 

U kunt zich via de links in dit artikel aanmelden voor de workshops. Bekijk de FHI Agenda voor wat FHI allemaal organiseert en aanbied aan de leden.