Wij nodigen u uit om ons te ontmoeten tijdens Electronics & Applications, waar wij onze expertise met u delen en laten zien hoe wij u kunnen helpen met onze consultancy-, ontwerp- en integratieaanpak. Met deze benadering, gedreven door samenwerking, helpen wij u om samen met ons uw complexe technologische uitdagingen te overwinnen. Dit doen wij met een team van specialisten, bestaande uit technologische experts die de producten die wij verkopen en de markt waarin u actief bent, begrijpen. Of het nu gaat om advies, ontwerp of naadloze integratie, ons team staat klaar om  mee te denken en u te ondersteunen in elke fase van een project.

 

Ontdek de Technology Centres van Acal BFi.

Maak ook kennis met onze Technology Centres, waar gespecialiseerde kennis wordt gebundeld om je te helpen bij het maken van de juiste technische keuzes en het realiseren van uw productontwikkelingstrajecten. Acal BFi beschikt over eigen centra op verschillende technologiegebieden, waaronder Power, Magnetics, IoT and Wireless, Infrared Imaging, Interconnect and Cable Assembly en Fibre Optics. Tijdens het E&A-event zullen we oplossingen presenteren die zijn ontwikkeld in de Technology Centres.

Design, emulate, test and tech together.

Samen met onze partner Keysight presenteren wij verschillende oplossingen om uw ontwerp te testen en te meten. Dit doen we onder andere met de Keysight Oscilloscopen en Network Analyzers, die ongeëvenaarde nauwkeurigheid en inzichten in complexe elektronische systemen leveren. Ook tonen wij de kracht van duurzaamheid met de Photovoltaic Array Simulator, een oplossing voor het testen van zonne-energiesystemen. Dit is slechts een greep uit de vele oplossingen van het test- en meet team. Ontdek ook de vele andere oplossingen die onze test- en meetgroep u kan bieden.

Seminar: EV battery safety and condition monitoring.

Craig Gannon, Product Manager bij onze partner Honeywell, neemt u in een seminar mee in de groeiende markt van elektrische voertuigen (EV). Met EV-technologieën in opkomst in consumenten-, bedrijfs- en transportvoertuigen, staat duurzaamheid centraal in de toekomst van mobiliteit. Terwijl lithium-ion batterijen de krachtbron vormen van EV’s, brengt dit ook risico’s met zich mee, zoals storingen die kunnen leiden tot hogere temperaturen en ernstige gevolgen. Ontdek hoe nieuwe technologieën de veiligheid van EV-batterijen verbeteren en effectieve conditiebewaking mogelijk maken. Het seminar belicht deze vooruitgang en hun essentiële rol in het waarborgen van betrouwbare en veilige EV-batterijen.

Winactie.

Tijdens Electronics & Applications maakt u bij Acal BFi iedere dag kans om een test- en meetoplossing te winnen, aangeboden door onze partner Keysight. Bezoek onze stand en vraag naar de voorwaarden voor deelname. Kom ons bezoeken op stand 7B095!