FHI Member Monday: Verzuim, voorkomen is beter dan genezen


Over preventie, inzetbaarheid en verzekeren gezien vanuit de werkgeverMaandag 4 april 2022, 14.30 – 15.30 uur

Online via Webinar Jam

FHI in samenwerking met Perry Perdok (ArboNed), Sander Geijtenbeek (HBR Klap Verzekeringsmakelaar) & Sandra Engelbertink (Personele Zaken),

 

Corona heeft veel organisaties geconfronteerd met een hoger ziekteverzuim. Vervelend voor de medewerker, vervelend voor jou als werkgever.  Dat stelt je voor de vraag: wat is er geregeld en heb ik het goed geregeld? En wat komt er eigenlijk verder bij kijken? Wat heb je als bedrijf nu nodig? En hoe heb je echt oog voor je (zieke) medewerker en kun je die goed begeleiden?

In een drieluik kijken we met ervaren verzuim specialisten van FHI Partners naar drie niveau’s van verzuim: preventie, verzuim/inzetbaarheid en schadelast/nazorg.

Sandra, Perry en Sander nemen je mee in hoe en waar begint en wat je met goed werkgeverschap kunt doen om verzuim te voorkomen en zieke medewerkers goed te begeleiden. Aan bod komt bijvoorbeeld hoe je daarbij goed voorbereid kunt zijn door een helder verzuimbeleid, je aanspreekpunten binnen (en buiten) de organisatie inzichtelijk te hebben, en door jouw kennis over jouw verzekeringen goed op orde te hebben.  Met steeds de achterliggende gedachte: wat kun je zelf en waarbij wil je ondersteunt worden. Wat kunnen de partners voor je betekenen?

Na aanmelding ontvang je direct de bevestiging met de deelnamelink. Met deze link kun je ook de opname terugkijken. Handig als naslag of als je toch niet deel kunt nemen. 

Doe ook mee met de Member Monday op maandag 9 mei: 6 tips voor Succesvolle Klantenbinding van ISA Training & Coaching.